Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162645
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Παρασκευη κατα της 2.30 τα ξημερωματα αφου ειχα φτασει στο αμην εκει που ημουν πριν, ειχα καταναλωσει και λιγο αλκοολ παω κατευθειαν απο εκει να φαω σιλικονατους βυζους δοκιμαζοντας για πρωτη φορα τη Λουνα.

Μπαινω μεσα η δεσποινης ειχε αλλους δυο στη σειρα τους οποιους τους ξεπεταξε μπαμ μπαμ και ηρθε σε μενα.

Και επι της ουσιας η τσατσα με επιασε και κοροιδο!

Ποιο προγραμμα θελεις μου λεει το απλο το 40 λεω βγαζω 50ε της τα δινω και περιμενω τα ρεστα. μου λεει δεν θες να παρεις το προγραμμα των 50? για να μην μου δωσει ρεστα εγω επεμεινα στο απλο οσπου μου ζηταει αν εχω 10ε για να μου δωσει ρεστα 20ε εκει ειναι που με επιασε κοτσο που λενε.

Βγαζω και εγω ο μαλακας αφηρημενος 20ε τις τα δινω και η μανταμ μου γυρναει ρεστα 10ε!!! τα οποια τα κρατουσε παρακαλω στο χερι της τσαλακωμενα. χαμπαρια εγω τα εβαλα στη τσεπη αυτη τσιμουδια σιγα μην δεν το καταλαβε τι μαλακια εκανα, παλια πουτανα δεν ηταν? οταν το πηρα πρεφα ηταν αργα ημουν σπιτι και γελουσα με τον εαυτο μου!

Μπαινω στο δωματιο στο οποιο ειχε μια βρωμα γαματα το σεντονι ειχε τα ασπρα του, χωρια που οταν πηγαινες στο νυπτηρα να πλυθεις απο το σιφονι της ντουζιερα εβγεναν κατι αναθυμιασεις μεθυστικες! ευτηχως δουλευε το κλιμα και δροσιζε.

Αφου η κοπελα δεν αργησε πολυ με τους δυο συναθλητες ηρθε και σεμενα και επεσε με τα μουτρα στη δουλεια γιατι μαλλον θα εχανε το τρενο.

Κοντο ρουμανικο γκομενακι μαυρο μαλλι πιασμενο, βυζι καργα σιλικονι επιδερμιδα απαλη μεταξενια και ενα τατου πανω στο κωλο τη το σημα της Mercedes!!!

Το οποιο γνωμη μου αν διαβασει αυτη τη κριτικη για να φερεις πανω στο σασι σου τετοιο εμβλημα πρεπει να το τιμας πραγμα που η συγγεκριμενη δεν.! Και καποια στιγμη να το αλαξει με καποιο της Hyundai της ΚΙΑ η της Citroen αντε βαρια βαρια της Fiat γιατι για Mercedes δεν κανει το κοριτσι.

Μπαινει μεσα λοιπον ...προκαταρτικα? τα εψαχνα κατω απο το κρεβατι μεσα στα κομοδινα δεν τα βρηκα πουθενα! μηδεν, βαζει τη καποτα στη σταφιδα και με λιγες χειρομαλαξεις και με λιγο γλυψιμο της κεφαλης, παραλληλα εγω χαιδευα λιγο το σασι της λιγο τους σιλικονατους λασπωτηρες της οσπου ηρθε η στυση και μετα απο λιγο σταματησε και μου λεει γκαζωσε με!

Την βαζω στην ευθεια απο κατω συμετοχη ελαχιστη εκτος απο κατι χαδακια που σαν να με ξεσκονιζε και κατι ελαφρα ρεταρησματα!

Βαρεσα αρκετα οσπου βαρεθηκα και την γυρησα στα τεσσερα εκει σαν να τα πηγαινε καλυτερα κουνουσε λιγο κωλο στις στροφες ως πισωκουνα, σε μια στιγμη μου εσβησε αλλα την ξανα εβαλα μπρος που μετα απο αρκετες παλυνδρομησεις χτυπησα τελικη απολαμβανοντας της βυζαρες της!

Ντυθηκε και εφυγε σπινιαρησtη αφηνοντας ενα ντουμανι πισω της, Diesel ηταν η κυρια! αρα πριν δεν ρεταριζε ...κροταλιζε!

Ντυθηκα και εγω και σαν πρωτη φαση εκλαιγα τα 40ε μου που στη πορεια αποδυχθηκαν 60ε!

Συμπερασμα οποιος θελει μια dieselοκινητη ξεπετα στο μπαμ μπαμ ας περασει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Λούνα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια