Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Δεν ηταν στο προγραμμα η πορνοβολτα αλλα μιας κ ξεμπλεξα νωριτερα το απογευμα ειπα να κανω ενα ντου για να τσεκαρω κανα δυο στουντιοκοριτσα μηπως προβω σε καμια καταθεση .

Περασμα απο κασσανδρας λοιπον οπου στο 3 ηταν η Αλινα ( μαζι με Βαλερια βαρδια ) που μου ειχε προτεινει εδω κ καιρο ο ρεβ . Ευγενικος τσατσος , κανεις περαν εμου στο σαλονι , περναει η Αλινα με χαμογελο και με χειραψια προς το μερος μου πιπινοειδες material τσεπης οποτε αβιαστα το 50αρι για περαιτερω ελεγχο στο δωματιο .

20χρονο ουκρανακι καστανοξανθο με μακρυ μαλλι κοντουλα σχετικα λεπτη με ωραιο βυζακι 1,5αρι λεμονι στητο , σφιχτο κορμακι, γλυκο προσωπο, καλες αναλογιες νοστιμουλας φοιτητριας . Δεν ειχε περιττα κιλα αλλα ουτε και καμπυλες ιδιαιτερα , λιγα διακριτικα τατου κ γενικα μια χαρα πιπινομπουκιτσα .Καμια σχεση οι φωτος που τη δειχνουν ψωμομενη .

Στο σεξακι την επαιξα σε 3 στασεις , δε παιρνει πρωτοβουλια αλλα σε ακολουθει παντου , ειναι λιγο αμηχανο αλλα μπειτε στη θεση του οδηγου και θα ξεκλειδωσει οσο χρειαστει, δε θελει μανουρα πολυ . Αργησα να καταθεσω αλλα δεν εβγαλε ενοχληση , στα στησιματα δεν εκλεψε , τελειωσα στο λαστιχο μετα απο κοπανημα εχοντας τη ξαπλωμενη μπρουμυτα με κλειστα ποδια . Δαχτυλα δε δοκιμασα γιατι την ειδα κουμπωμενη στην αρχη κ ηθελα να τη παω σε πιο χαμηλο τεμπο αλλα τα μπατσακια στα 4 τα εριξα . Δεν ειναι Βαλερια που ειναι πορνομηχανη ουτε καμια σεξαρα θα κανετε αλλα δε θα σας απογοητευσει αν δε μπειτε με τα μπουνια .

Η πιπα της δεν ηταν καλη χωρις χερι μεν αλλα με τη κινηση του κεφαλιου εβρισκε δοντι , δε με πειραξε ομως γιατι ειχα ηδη καβλωσει με το πιπιλισμα στις υπεροχες μικρες ρωγιτσες που ασχοληθηκα αρκετα . Να πω οτι ειδικα τα στηθακια της με ψιλοαπογοητευσαν στο σαλονι αλλα οταν γδυθηκε καταλαβα οτι το μαυρο ολοσωμο που φοραγε δε τη κολακευε κ δεν εδινε τη πραγματικη εικονα .

Καλα περασα με το πιπινακι , δε βλεπω να ξαναπηγαινω αλλα ηταν ιδανικο μικρο γευμα απο αυτα που καταπινεις αμασητα χωρις να κοιτας λεπτομερειες περνωντας τα απο τον ουρανισκο .

ΥΓ. Δωματιο κ σεντονια οκ , μεγαλη παραφωνια η μπαταρια του μπανιου που επρεπε να τη κρατας με το ενα χερι γιατι επεφτε απο μονη της

Αυτα αλανια μου , καλη συνεχεια και α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
11.989
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 company of heroes tho, koulourakias, ThE και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού