Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 125 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 475348
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
1η μερα στη δουλεια για τη Νινα , ειδα φωτος και βιντεο στο σαητ του μαγαζιου και εβαλα στο προγραμμα να περασω το απογευμα . Ηταν ηδη σε δωματιο οταν εφτασα και 2 συναγωνιστες σε αναμονη οποτε περιμενα λιγο αλλα αξιζε το κοπο . Βαρδια ηταν μαζι με Μονικα που ειχε αρκετα παραπανισια κιλα σε σχεση με τις φωτο διαχυτα σε ολο το σωμα και μεγαλο αλλα πεσμενο στηθος .

Η Νινα ειναι γυρω στο 1,70 , ωραιο κορμι σφιχτο καλοδιατηρημενο γυρω στα 33-34 ηλικιακα και χωρις περιττα κιλα , λεπτη αλλα οχι σκινυ με πιασιματα τοσο οσο , βυζαρες 3.5αρι μεγεθος σιλικονουχες αλλα οχι σκληρες στην αφη με μικρες ρωγες , φλατ κωλαρακι και συμπαθητικο προσωπο οχι βεβαια κατι το ιδιαιτερο , ειναι απο τις γυναικες που κοιτας εξω και διατηρειται μια χαρα , λογικα γυμναζεται κιολας .

Σοσιαλ πριν ξεκινησουμε πολυ ευγενικη και φιλικη με το που μπηκε , μου πε οτι δουλευε 8 χρονια συνεχομενα στο ιδιο μαγαζι και σταματησε πριν 2 χρονια γι αυτο εβαλε τις ιδιες φωτος στο σαητ για να τη γνωρισουν οι παλιοι πελατες της . Ξεκινησαμε με σπατουλαρισμα στις ρωγιτσες και περασαμε σε πιπα , μια χαρα βαθια χωρις δοντι ή βιασυνες , αν ειχε περιποιηθει και μπαλες θα ταν αψογη . 3 στασεις καναμε στο σεξακι , σε ολες συμμετειχε με ορεξη και στα 4 τελειωσα στο λαστιχο οπου τουρλωσε κωλαρινο ξαπλωμενη με τη κοιλια στο μαξιλαρι . Κερασακι στη τουρτα το ισπανικο που το προτεινε η ιδια και συστηνω σε οποιον παει να το ζητησει . Δαχτυλακι δε δοκιμασα γτ ημουν ξαπλωμενος στη πιπα αλλα εριξα μπατσακια μπολικα ενω με κοιταζε με προστυχο λαγνο βλεμμα .

Πολυ καλη συνεδρεια , ειλικρινα το τιμησε και με το παραπανω το 50αρακι , με φιλησε στο μαγουλο και εφυγε χαμογελαστη οπως ηρθε και στο σεξακι ηταν εκει μαζι μ και καθολου αγγαρεια δεν εκανε .

Αν διαβαζω καλα νεα και απο αλλους μυστες στη συνεχεια τοτε ισως να επαναλαβω καποια συναντηση δοθεισης της ευκαιριας στο μελλον . Ξεκινησε δυναμικα παντως και με ορεξη και αν συνεχισει ετσι , στο χερι της ειναι να ξαναποκτησει κοινο

Στα συν οτι στο δωματιο ειχαν τη μεγαλη πετσετα σωματος και παντοφλες μιας χρησης αν κ το σεντονι μια αλλαγη την ηθελε

Αυτα αλανια μου καλη συνεχεια και... α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 23, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Nina
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
maradona7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
11.989
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2022
Καλησπέρα,

Μία ερώτηση γιατί είμαι άσχετος απο studio. 50€ είναι για πόση ώρα;

Ή δεν πάει με την ώρα; Π.χ.αμα τελειώσεις στο δεκάλεπτο τέλος; ή αμα αργείς να τελειώσεις π.χ. στο μισάωρο τέλος;
review reaction 1 maradona7
23 Σεπτεμβρίου, 2022
Καλησπερα φιλε μου

Το απλο πρόγραμμα διαρκει ενα τεταρτο μαξ και περιλαμβανει ολες τις φυσιολογικες στασεις που μπορεις να κανεις στο κλασσικο σεξ συν στοματικο με προφυλακτικο
10 Νοεμβρίου, 2022
Στο 50αρι γαμάς μέχρι να την ξεμουνιάσεις. Δεν σε ενοχλεί ούτε αυτή ούτε η τσα2 βαράει πόρτες. Στο μισάωρο άμα χύσεις γρήγορα μετά σου κάνει αγαπούλες να περάσει η ώρα.
K
koulourakias
review reaction 1 maradona7
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3