Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 597438
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ειναι η 2η φορα που βρεθηκα με τη Τζεσσικα. Την πρωτη φορα ειχα περασει υπεροχα (δες κριτικη Τριγγετα 3), αλλα αυτη τη φορα ηταν ακομη καλυτερα.

Καταρχην 2 στραβα: α) Ο χωρος δεν ειναι καθαρος (μην κανεις το λαθος και χρησιμοποιησεις τις ντουζιερες) και β) το παρκινγκ ( στη Δαφνη εισαι).

Παμε στα καλα τωρα... Η τσατσα ειναι ευγενικη και φιλικη, αλλα τυπικη. Η κοπελλα με το που με ειδε εβαλε πλατυ χαμογελο και με χαιρετησε. Ετσι που νομισα οτι με θυμοταν απο την προηγουμενη φορα. Εντυπωσιασμενος απο την προηγουμενη φορα αποφασισα να περασω, αν και απο τα σχολια των κριτικων εδω, προβληματιστικα μηπως δεν περασω καλα. Τελοσπαντων, γδυθηκα και περιμενα στο δωματιο. Η αληθεια ειναι οτι ψιλοαργησε να μπει, αλλα οχι οπως την προηγουμενη φορα. Μολις μπηκε, με χαιρετησε και παλι με χαμογελο(?), λιγο σπασμενα(?), και μολις τη ρωτησα τι κανει, χαμογελασε παλι πλατια. Και γδυθηκε γρηγορα γρηγορα. Οπα λεω βιαζεται το κοριτσι... Αλλα το χαβα μου. Σχολιασα οτι εχει και γαμω τα ωραια βυζια και ψηλαφισα το νινακι της. Γουσταρε και με αφησε να τη χαιδευω οπου βρω, ακουγοντας τα σχολια μου για την κορμαρα της. Η αληθεια ειναι οτι εχει, αλλα γουστα ειναι αυτα... Αν με αφηνε ενα βραδυ ολοκληρο εγω θα τη χαιδευα παντου, χωρις να κανω τιποτα. Ειλικρινα και, μαλιστα αγνοησαμε και το κουδουνι που χτυπησε και τους πελατες που ακουστηκαν, αλλο μειον του μαγαζιου. Αλλα συνεχισε να με αφηνει για κανα 3λεπτο τουλαχιστον χωρις να βιαζεται. Αφου καταλαβε οτι θα μας παρει η νυχτα και μου ειχε γινει σαν κολωνα δωρικου ρυθμου, βαζει το κουκουλι και ξεκιναει παιδια τρελλη πιπα σαν να γουσταρε που το βαζει στο στομα. Απο τον καθρεφτη να βλεπω την κολαρα της και να λυσσαω. Μολις το σχολιαζω δωστου και να τον κουναει με χαρη! Ρε μιλαμε μου ειχε ερθει να χυσω πανω στην πιπα! Παρολα αυτα τι βαθια λαρυγγια, τι να πιπιλαει, λες και της αρεσε πραγματικα. Μετα απο αρκετη ωρα, αφου παραξενευτηκα και εγω, με ρωτησε τι σταση θελω. Τη βαζω κατω, αφου τη σηκωσα με τα χερια, και αυτο το εκανα 2η φορα, και της ξεκιναω να της αλλαζω το μπιρ αλλαχ!!! Και να την κοιταω στα ματια και να δειχνει οτι γουσταρει!!Και οχι μονο αυτο, αλλα και οσο πιο εντονα την εσκιζα τοσο πιο πολυ εντονα ανοιγε και τεντωνε τα ποδια της, λες και ηδονιζοταν!!! Τελικα εχυσα χωρις πολυ προσπαθεια, αλλα και παλι ο συνολικος χρονος σεξ σε τετοια μερη για μενα ειχε υπερβει κατα πολυ! Η κοπελλα και παλι με πολυ χαμογελο μου επιασε τη κουβεντα, χωρις να φυγει κατευθειαν, αλλα και αγνοωντας τους πελατες εξω!!! After this are you going to sleep?, με ρωτησε. Πιασαμε λιγο κουβεντουλα, και τελικα χωρισαμε με χαμογελα και ευχαριστιες.

Τι να πω, ισως να εχω βρει το κουμπι της για να περασω καλα, ισως να γουσταρει τη φατσα μου και τη συμπεριφορα μου. Αλλα εχω περασει και τις 2 φορες εξαιρετικα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Μέλος
7
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού