Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 345357
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Περασμα απογευματινο με Αλισα απο αριστοτελους 6 . Ευκολο παρκαρισμα κοντα στο στουντιο και αφου περιμενα λιγο γιατι ηταν σε προγραμμα ( δουλευε μαζι με Αλεξα ) εμφανιστηκε στο σαλονι αρκετα μαυρισμενη με σεξι κοκκινα εσωρουχα που τονιζαν εντονα το μπουστο και μεγαλο χαμογελο ( αυτο το κορδονακι στο σουτιεν μολις γυρισε πλατη κινητοποιησε αμεσα τους αισθητηρες μου δε ξερω γιατι ) . Αφου εδωσα το πορτοκαλι παραβολο , η ξανθια τσατσα με εστειλε στον οροφο στο δωματιο 1 που ειναι αρκετα πιο ευρυχωρο σε σχεση με το 2 , ολιγον αστρωτο κρεβατι με πετσετα και παντοφλες μιας χρησης εντος του δωματιου στη πολυθρονα στη γωνια και επιτοιχιος καλογερος ανωθεν αυτης οπου κρεμασα τα ρουχα μου .Το a/c στο σαλονι και στο δωματιο στους 22 οποτε η δροσια ηταν εντονη σε ολους τους χωρους .



Δεν ειναι αγνωστη η Αλισα , κοντουλα πολυ με ωραιο ζουμερο κορμι χωρις περιττα κιλα , στητο φυσικο 3αρι στηθος , θηλυκες καμπυλες με μικρη λεκανη με καποια ανεπαισθητα ψωμακια στα κωλομερια αλλα πολυ ωραιο κωλο παρ ολα αυτα ειδικα οταν τον τουρλωνει φαινεται τουμπανο ( στα 4 δε φαινονται αυτα τα λιγα ψωμακια καθολου ) , ισιο μελαχρινο μαλλι μεχρι τους ωμους και το μονο που με ξενερωσε προσωπικα ειναι τα πειραγμενα χειλη που χαλανε αρκετα το προσωπο . Ενω εχει ωραιο προσωπο η πλαστικη αυτη προδιδει την ηλικια της η οποια εκτιμω θα φαινοταν μικροτερη αν δε την ειχε κανει γιατι εχει σφιχτο κορμι ( γυρω στα 31-32 την εκοψα )



Λιγα σοσιαλ για την εποχη που δουλευε στριπερ στη συμπρωτευουσα , το σκυλι της και τις διακοπες και περασμα στο παρασυνθημα . Στο σεξακι να πω οτι απογευτηκα σε μεγαλο βαθμο γιατι δε μ αφησε να τη χαρω και ηταν αρκετα διεκπεραιωτικη . Γλειψιμο στις ρωγες δε μ αφησε παρα μονο ετριβε τα στηθη της στο πεος μου για να με διεγειρει στην αρχη και γυρισε reverse cow για να βλεπω τη κωλαρα της ενω τριβοταν στη πουτσα μου . Δαχτυλα επισης δεν εδειξε προθυμη να δεχτει αν και δεν επεμεινα . Αφου ειχα ηδη καβλωσει πολυ , την εστησα ιεραποστολικο και μετα κοπανημα στα 4 οπου ηρθε το τελος στο λαστιχο εχοντας τη κωλαρα της ως παρηγορια οτι δε πηγε στραφι το σεξακι . Η πιπα μετρια με λιγο δοντι , κατωτερη των προσδοκιων απο μια εμπειρη στο χωρο , οι υπολοιπες υπηρεσιες τυπικες και λιγο ψεκαστε , σκουπιστε , τελειωσατε .



Εν γενει θα λεγα στο 50 αρι δεν αξιζει , αν τωρα σε μεγαλυτερο προγραμμα ξεδιπλωνεται δε το γνωριζω , προσωπικα με καβλωσε σα παρουσια αλλα δε τη χαρηκα οπως θα ηθελα με εξαιρεση τη θεα της κωλαρας στα 4 . Οι κοφτες που μου βαλε ηταν αποτρεπτικοι για να χαρακτηρισω πετυχημενη τη συναντηση οποτε δε θα τη ξανασυναντησω


Αυτα αλανια μου και καλο Φθινοπωρο σε ολους . Α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίσα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
11.989
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, giorgiodelafuentes2, ΑΝΤΖΕΛΟ και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Σεπτεμβρίου, 2022
Μερεντονα προσυπαγραφω την κριτικη σου. Το εχω τιμησει ουκ ολιγες φορες το πορνιδιο αυτο. Την τελευταια φορα της ειχα σηκωσει τα ποδια ψηλα, με το καυλι μιου εντος καποτας αναμεσα στα πορνομπουτια της, να της γλυφω τις πατουσες και τις γαμπες και αυτη να μου παιζει το πουλι. Δηλαδη ποδολαγνεια μετα μαλακιας. Μπορει καποια στιγμη να την ξαναεπισκεφτω.
review reaction 1 Obi-Wan, maradona7
08 Σεπτεμβρίου, 2022
Υπάρχουν πολλές κριτικές για την Αλίσα. Στο θέμα των υπηρεσιών όλες συνυπογράφουν μια τυπική, αυτοματοποιημένη συνεύρεση. Η κριτική σου μου θύμισε και δικές μου συνευρέσεις μαζί της. Από ένα σημείο κι έπειτα είναι λογικό να έχει τυποποιήσει τις υπηρεσίες της, καθώς έχει πολλά χιλιόμετρα στο χώρο, με ό,τι αυτό σημαίνει. Μην έχετε αμφιβολία ότι και το σόσιαλ συχνά πυκνά είναι κονσέρβα (και είναι το ίδιο με όλες τις κοπέλες του χώρου). Το αν κάποιος θα επαναλάβει εξαρτάται καθαρά από τις ορέξεις του/αποχή από σεξ και από τις επιλογές που έχει ανάλογα την εποχή.
review reaction 1 maradona7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2