Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 99 10
Θεσσαλίας 136 (Dream Place)
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
301117
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η Κρύσταλ είναι μια κοπέλα που έχω βρεθεί μαζί της 2-3 φορές. Η τελευταία όμως ήταν αυτή που μου έμεινε..
Σε βραδινή βάρδια ,γύρω στις 2μμ. πήγα στο studio μετά από ποτό. Χωρίς να έχει άλλους να περιμένουν με ενημερώνουν ότι είναι η Κρύσταλ και μπήκα χωρίς να το σκεφτώ στο πρόγραμμα των 70€ για 69 .
Μετά από λίγη ώρα σκάει μύτη η Κρύσταλ. Ψηλή, με βυζάρες και κωλάρα. Πέφτει από πάνω μου και ξεκινάει τριψίματα..Την γυρνάω ανάσκελα με ανοιχτά πόδια και ξεκινάω να την γλύφω σε μουνί και κώλο όπου με άφησε..Εκείνη ξεκίνησε να μου χαϊδευει λίγο τον κώλο με το δάχτυλο της να μπαίνει λίγο μέσα. Την γυρνάω και την στήνω στα 4 με την μουρη της μπροστά από ένα μεγάλο καθρέφτη και τα χέρια της κάτω από το κρεβάτι. Η κωλάρα της δεν υπάρχει! μετά από έντονο σφυροκόπημα όπου δεν παραπονέθηκε έχυσα..
Η κοπέλα φαίνεται ότι είναι για όλα τα γούστα, και πιο χαλαρά και πιο άγρια!!
Σε βραδινή βάρδια ,γύρω στις 2μμ. πήγα στο studio μετά από ποτό. Χωρίς να έχει άλλους να περιμένουν με ενημερώνουν ότι είναι η Κρύσταλ και μπήκα χωρίς να το σκεφτώ στο πρόγραμμα των 70€ για 69 .
Μετά από λίγη ώρα σκάει μύτη η Κρύσταλ. Ψηλή, με βυζάρες και κωλάρα. Πέφτει από πάνω μου και ξεκινάει τριψίματα..Την γυρνάω ανάσκελα με ανοιχτά πόδια και ξεκινάω να την γλύφω σε μουνί και κώλο όπου με άφησε..Εκείνη ξεκίνησε να μου χαϊδευει λίγο τον κώλο με το δάχτυλο της να μπαίνει λίγο μέσα. Την γυρνάω και την στήνω στα 4 με την μουρη της μπροστά από ένα μεγάλο καθρέφτη και τα χέρια της κάτω από το κρεβάτι. Η κωλάρα της δεν υπάρχει! μετά από έντονο σφυροκόπημα όπου δεν παραπονέθηκε έχυσα..
Η κοπέλα φαίνεται ότι είναι για όλα τα γούστα, και πιο χαλαρά και πιο άγρια!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 12, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Κρύσταλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;