Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Χθές το απόγευμα και περί ώραν 19.00 οι ρόδες του τουτού μου ξεστράτισαν και σταμάτησαν στην Αγ.Μελετίου και πάλι... η διαδρομή αυτή είναι πολύ εθιστική... Ειχα ήδη ενημερωθεί ότι βάρδια είχε η λατρεμένη μου Ντάρια. Με υποδέχθηκε η ευγενέστατη τσατσά και στο σαλόνι μου έφερε την συνηθισμένη παγωμένη μπύρα. Το κορίτσι μας ήταν απασχολημένο με άλλον συναγωνιστή και θα έπρεπε να περιμένω (ευτυχώς όχι για πολύ από ότι αποδείχθηκε). Μετα από 15 περίπου λεπτά εμφανίστηκε η Ντάρια δροσερή και γελαστή όπως πάντα, μια οπτασία στην καλοκαιρινή άχλη..Λιγόλεπτη συζητησούλα περί ανεμων και υδάτων και βουρ για ντουσάκι και στο δωμάτιο. Στην αναμονή για την άφιξη, άκουσα το κουδούνι και σκεφτόμενος χαιρέκακα είπα μέσα μου .. άστον να περιμένει.. Η Ντάρια συνεπής στο ραντεβού ήρθε περίπου 10 λεπτά αφού πήγα στο δωμάτιο, δικαιολογώντας το ότι έπρεπε να παρουσιαστεί στον συναγωνιστή.. Κανένα πρόβλημα να μην στερήσουμε και την χαρά από έναν συναθλητή... Η κοπέλλα αυτή όπως έχω τονίσει είναι μία μάγισσα. Η αίσθηση gfe μαζί της είναι καταπληκτική. Ο αγώνας άρχισε με μία καταπληκτική πίπα διαρκείας και συνεχίστηκε με ένα απλό πισωκολλητό (στάση που προτιμώ μετά την ιππασία λόγω ύψους και όγκου)...Κατ΄επιθυμίαν μου ολοκλήρωσα και πάλι με πίπα όπου και κατέθεσα... Στο διάστημα του αγώνος το κουδούνι χτύπησε 3 ακόμη φορές ... Καταλαβαίνοντας ότι οι συναθλητές θα περιμένουν είπα στην Ντάρια να μην καθήσει και να πάει στο σαλόνι, αλλά επέμεινε και μείναμε μαζί για περίπου 5-7 λεπτά μετά ... Φεύγοντας πήρε το μάτι μου δύο συναγωνιστές στην λίστα αναμονής... Φαίνεται οτι το στούντιο αυτό είναι στα must των μπουρδελιάρηδων και όχι άδικα γαιτί οι υπηρεσίες του δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις υπηρεσίες που απολαμβάνεις σε προηγμένα κράτη.
Πάντα έτσι Ντάρια μου... Οταν ο Θεός σε έπλασε είχε μεγάλα κέφια...
Πάντα έτσι Ντάρια μου... Οταν ο Θεός σε έπλασε είχε μεγάλα κέφια...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού