Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 178 10
Sex Studio 518627
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περασμα απο πολλα στουντιο εν μεσω θερινης ραστωνης , κηφισου 30 να τσεκαρω τη νεοφερμενη Αλισα-Φρανκλιν , βριλησσου 46 και deluxe ( στα 2 τελευταια απουσιαζαν Πωλινα και Αλισα αντιστοιχα ) ωσπου κατεληξα εν τελει στη λεωφορο αθηνων στο 318 . Να πω εδω οτι καλο ειναι να παιρνετε τηλεφωνα πριν πατε στα μαγαζια γιατι πολλα κοριτσια απουσιαζουν παρα το γεγονος οτι τις εχουν στο προγραμμα οποτε μια επαφη για να μη τραβιεστε αδικα ειναι χρησιμη .

Εν τελει λοιπον κατεληξα λεωφορο αθηνων να τσεκαρω τη Τζενη που μ αρεσε ο κωλος της στις φωτος , ζητησα ομως πρωτα αυτοψια στο σαλονι για να παρω αποφαση . Ψηλη ( γυρω στο 1.73-1.75 την εκανα ) με σωμα σφιχτο και γυμνασμενο με τουρλωτο κωλο που βγαζει ματι , ισιο ξανθο μαλλι , καθολου περιττα κιλα με ιδανικο βαρος , σεξι προσωπακι εκτος απο τα χειλη , ηλικιακα γυρω στα 30 και ωραιο θηλυκο περπατημα με αερα οποτε πειστηκα ευκολα να περασω για δοκιμη στο απλο προγραμμα . Εχει ωραιο δερμα σφιχτο και ανηκει στις λιγες κοπελες που οτι βλεπετε στις φωτος θα δειτε εκ του συνεγγυς συν το προσωπο που δεν ειναι γλυκο αλλα εχει μια αγρια ομορφια που συναδει με το sexiness του ολου λουκ . Στα μειον τα φτιαγμενα χειλη ( οχι υπερβολικα αλλα πειραγμενα ) , το σιλικονουχο στηθος που ειναι λιγο σκληρο ( 3αρι μεγεθος ) και σε οσους δεν αρεσει το γυμνασμενο κορμι ενδεχομενως λιγο οι πλατες ( προσωπικα γουσταρα πολυ το σωμα της παροτι δεν ηταν μοντελε καθοτι δεν ειχε πουθενα χαλαρωση ) . Με καβλωσε μεσα στο διχτυωτο μαυρο που φορουσε στο σαλονι και διαγραφονταν οι γυμνες θηλες της αλλα και ο κωλος της που ηταν καλοσχηματισμενος με κωλομερια που παλλονταν αρμονικα στηριζομενα στα μακρια ποδια της οποτε μπηκα φτιαγμενος για μαχη στο δωματιο .

Δυνατο σεξακι με 3 στασεις , συμμετοχη με βωμολοχιες απο μερους της χωρις υπερβολες , δε μου βαλε κοφτες καπου χωρις και γω να υπερβω τα εσκαμμενα ( φιλια στο στηθος , χουφτωματα , λιγο δαχτυλο στο μουνι κατα τη διαρκεια της πιπας , καναδυο χαστουκια στα 4 ) , μετρια πιπα βεβαια με καποτα οχι βαθια χωρις περιποιηση μπαλων , αντεχει ομως το κοπανημα και συμμετεχει χωρις μα και μου . Η τελευταια εμπειρια μου με τη Λιζα στη λεωφορο αθηνων 373 που μετα βιας την ακουμπαγα οπουδηποτε και εκανα το πλεον αποστειρωμενο σεξ με εκανε να ξαναεκτιμησω καποια πραγματα που τα θεωρουσα δεδομενα . Τελειωσα στα 4 στο λαστιχο και εμεινα μεσα της μεχρι να στραγγιξω ολοκληρωνοντας μια επιτυχημενη συνεδρια και μετα απο λιγα σοσιαλ αποχωρησε απο το δωματιο αφου με χαιρετησε .

Ευχαριστος χαρακτηρας , επικοινωνιακη και μιλαει πολυ καλα ελληνικα αν και με προφορα .

Αν θα τη ξανασυναντησω ? ναι οταν η 1η φορα ειναι θετικη και μ αρεσει και η εμφανιση θελω να επαναλαμβανω μια συναντηση για να βγαλω ασφαλεστερα συμπερασματα , το ποσο συντομα εξαρταται απο τις νεες αφιξεις γιατι δινω παντα προτεραιοτητα σε οσες δεν εχω ξαναπαει

Αυτα μαγκες , υπομονη με τη ζεστη και πολυ νερο και σεξ για να δροσιζεστε . Α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 21, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
maradona7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
11.989
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstasxat, crusader21, TOMCRUISE και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2022
Μερεντόνα. Κάθε φορά που μπαίνει στα στούντιο παίζουν τον ύμνο του Ολυμπιακού. Μουνί δεν έχει αφήσει άχυστο!!!
review reaction 1 maradona7
22 Αυγούστου, 2022
Την Τζένη την επέλεξα παραμονή Πρωτοχρονιάς από τότε έχω πάρει 3 φορές.
review reaction 1 maradona7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2