Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 325 10
Τριγγέτα 3
Hot
Sex Studio
501860
Γενική βαθμολογία
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Μπαίνω στούντιο και βλέπω έναν κινέζο να παραπονιέται στην τσατσά ότι πλήρωσε λέει 150 για τζακούζι και 1 ωρα, αλλα δεν τελειωσε. Μιλούσε σπαστα αλλα οκ ελληνικά, η τσατσά με ηρεμία να του δώσει 50 πισω για τα "σπασμενα". Τα βλεπω αυτα και ημουν ετοιμος για αποχωρηση.
Μετα βγαινει η Μαλβινα και βλέπω μία απίστευτη μουναρα. Με κωλαρα, προσωπαρα για τα γουστα μου και πολυ ωραια μικρα αλλα perky tits. Λεω πάω μεσα για απλο 50.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
Καταρχας, οπως έχει ξαναειπωθει. ήρθε ντουμανιασμενη. Μετριοτατη πιπα, ψωνισμενη τυπισσα, κακιστος χαρακτηρας, οχι το ενα, οχι το αλλο. Μετα απο μια σταση, μου λεει "Ααα δεν χυνεις" Φαση στα 7 λεπτα, λες και ειμαι προωρος. Το αγνοω, ξενερωνω, μετα απο 2 λεπτα η τυπισσα λεει "φευγω γιατι δεν τελειωνεις και με εκνευριζεις". Υφακι και πνευμα, της λεω απαραδεκτο σερβις, και πολυ αγενεια χωρις λογο. Πρωτη φορα μου γινεται κατι τετοιο σε ολα μου τα χρονια στο "επαγγελμα".
Ισως η χειροτερη γκομενα που εχω δει απο σερβις ποτε. Δεν ειναι για αυτη τη δουλεια! Μεγαλη φολα και κομοδινο.
Μετα βγαινει η Μαλβινα και βλέπω μία απίστευτη μουναρα. Με κωλαρα, προσωπαρα για τα γουστα μου και πολυ ωραια μικρα αλλα perky tits. Λεω πάω μεσα για απλο 50.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ
Καταρχας, οπως έχει ξαναειπωθει. ήρθε ντουμανιασμενη. Μετριοτατη πιπα, ψωνισμενη τυπισσα, κακιστος χαρακτηρας, οχι το ενα, οχι το αλλο. Μετα απο μια σταση, μου λεει "Ααα δεν χυνεις" Φαση στα 7 λεπτα, λες και ειμαι προωρος. Το αγνοω, ξενερωνω, μετα απο 2 λεπτα η τυπισσα λεει "φευγω γιατι δεν τελειωνεις και με εκνευριζεις". Υφακι και πνευμα, της λεω απαραδεκτο σερβις, και πολυ αγενεια χωρις λογο. Πρωτη φορα μου γινεται κατι τετοιο σε ολα μου τα χρονια στο "επαγγελμα".
Ισως η χειροτερη γκομενα που εχω δει απο σερβις ποτε. Δεν ειναι για αυτη τη δουλεια! Μεγαλη φολα και κομοδινο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μαλβίνα
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Αυγούστου, 2022
Είχα πάει μια μέρα να την δω στο Τριγγετα . Είχε αργήσει και έφυγα . Όπως βγήκα την είδα που ερχόταν. Με σορτσάκι φαίνεται ωραίο και είναι ο ορισμός του ξεκωλου. Αλλά κάτι με χάλασε . Μου έβγαζε λίγο αίσθηση ψώνιου . Τελικά με αυτά που έγραψες λέω ευτυχώς που δεν γύρισα !!
koursaros66
26 Σεπτεμβρίου, 2022
Απίστευτη βοήθεια τετοια αναρτήσεις, να ξέρουμε τι να αποφεύγουμε
kinkyfrog
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2