Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
7.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξανα τσαρκα αν και δεν ηταν στο προγραμμα τη συγκεκριμενη μερα λογω περιεργειας να τσεκαρω τη Λειλα μετα απο εισηγηση πολυ αξιοπιστου συναγωνιστη .

Φτανω και αφου περιμενα λιγο στην υποδοχη δινω το πορτοκαλι παραβολο και με βαζει η τσατσα στο δωματιο αριστερα αφου περασεις απο τη κουρτινα της πορτας των δωματιων .

Δωματιο μεγαλο και ευρυχωρο με πολυθρονα , μεγαλο κρεβατι , μεγαλος καθρεφτης και δυνατος κλιματισμος , πετσετες σωματος ( μικρες αλλα τεσπα ) αλλα και προσωπου και παντοφλες μιας χρησης .

Μολις περασε η Λειλα μαγκες δε γινεται να μην εστιασεις στο υπεροχο προσωπο της , πανεμορφο στη κυριολεξια , χαμογελο , ματια ,μυτουλα , ειχε και ελαφρυ μεικαπ , θεωρω οτι σε προσωπο εχει το ωραιοτερο απο καθε αλλο στουντιοκοριτσο , αγγελικο προσωπο που το πλαισιωνε μακρυ ισιο μαυρο μαλλι μεχρι τους ωμους . Δε θα την εκανα για ρωσιδα αν την εβλεπα εξω , κατι σε ελληνιδα ινσταγκραμερ ή μοντελο .

Το σωμα της ειναι 100% για μοντελακηδες , εχει ποδαρες ισιες κ λεπτες , ελαφρως τσουπωτο κωλο , φορουσε ενα σεξι κοντο σορτσακι τζιν που αφηνε ακαλυπτα σχεδον τα κωλομερια , λεπτα , προσεγμενα και περιποιημενα ακρα , πολυ απαλη επιδερμιδα , υπεροχα στηθακια 1,5αρι μεγεθος φυσικα ( μπηκε γυμνοστηθη στο δωματιο ) με καβλωτικες ρωγιτσες, ψηλο κοριτσι μεχρι 1.73 -1.74 με εξαιρετικα θηλυκο περπατημα και αερα . Δεν εχει σφιχτο γυμνασμενο σωμα αλλα απαλο λεπτο χωρις να ναι κοκκαλιαρα και λεπτη μεση . Σπαει σβερκους δεδομενα εξω , μιλαμε για εντυπωσιακο μουνι που μετα τη Καταλεγια θεωρω οτι σε εμφανιση στο σωμα ερχεται ευκολα δευτερη απο τις ενεργες ενω στο προσωπο δεν εχει αντιπαλο .

Στο σεξακι ξεκινησε με φιλια σε λαιμο και στηθος αργα χωρις να βιαζεται λιγο μηχανικες κινησεις για να διεγερθω και μετα ανελαβα πρωτοβουλια εγω και ξεκινησα να της πιπιλαω τις ρωγιτσες της . Γρηγορα περασαμε στο μενου μετα απο συντομη πιπα και κατεθεσα μετα απο 3 στασεις στο λαστιχο αν και αργησα λιγο να χυσω .Τελειωσα οταν την ειχα ιερασποστολικο κρατωντας τα κωλομερια της κ γαμωντας την με τη κινηση της λεκανης μου ξαπλωμενος πανω της . Ειναι τελειως ξυρισμενο το μουνακι της και εχει ωραια αισθηση και παρα την ενταση π εδωσα κ καποια χαστουκακια στα 4 δε παραπονεθηκε .


Αραξε μετα διπλα μου και ειχαμε λιγα σοσιαλ οπως και στην αρχη , δουλευει 6 μηνες εδω μου πε , ειναι απο Μοσχα ,καταλαβαινει ελληνικα αλλα δε τα μιλαει απταιστα ( μια χαρα συνεννοεισαι ομως ) και θελει να κανει μαθηματα και ειναι 21 ετων .

Στο σεξ θα λεγα η πιπα ηταν μονο παραφωνια , εβαζε χερι που της το εβγαλα κ ειχε κ ολιγον δοντι , κατα τα αλλα ειναι φιλοτιμη ομως στο δωματιο και δε παραπονεθηκε στιγμη γιατι την επαιξα σε δυνατους ρυθμους . Αληθοφανεις κραυγουλες και ευχαριστη πριν κ μετα το τελος .

Σεξαρα και τσοντοκαταστασεις pse τυπου Λιλιαν απο Λυκοβρυση , Βαλερια απο κασ3 ή Λιλλυ απο Θεσσαλιας μη περιμενετε οι αντιστοιχοι φανς , θεωρω ομως θα σας ανταμειψει με μια τιμια παρουσια στο δωματιο και θα σας αποζημιωσει ενδεχομενως η εντυπωσιακη εμφανιση για οσους αποφασισετε να δοκιμασετε .

Αν θα τη ξανασυναντησω? σιγουρα ναι , ειναι μουναρα και δεδομενα μπαινει στο καρνε των σταθερων επιλογων εκτος αν με κερασει καμια φολα οποτε εκει δεν υπαρχει αλλη ευκαιρια οπως σταματησα για τον ιδιο λογο τη Καταλεγια

Αυτα αλανια μου και καλη δυναμη σε ολους ειδικα σε εκεινους που περνουν μεγαλες δυσκολιες. Α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2022
Όνομα κοπέλας
Leyla
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
maradona7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
11.989
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 CaptainK, TOMCRUISE, Yatoputso και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Αυγούστου, 2022
Χθες ή Πήγα πριν από εσένα ή μετά από εσένα, για εμένα ήταν ψυχρή, όσο και όμορφη και αν είναι.
review reaction 1 maradona7
14 Αυγούστου, 2022
Διαβασα τη κριτικη σου φιλε μου και εφοσον λειτουργησε ετσι εννοειται δε ξαναπατας

Προσωπικα δε με φολιασε , αμηχανη στο σεξακι ναι με μηχανικες κινησεις στα προκαταρκτικα αλλα ακολουθουσε χωρις παραπονο γιατι εδωσα ενταση μετα . Δε θα σ πω οτι ειναι τσοντα με τη καμια , ουτε εδειχνε οτι γουσταρει να γαμιεται οπως αλλες αλλα ηταν τιμια στη συμμετοχη .

Για τη συγκεκριμενη θα επανελθω με κριτικη παροτι δε γραφω 2 κριτικες για την ιδια κοπελα . Σαμπρινα και Καταλεγια λογω φολας τις σταματησα , ψυχροτητα και αδιαφορια δε τα ανεχομαι ουτε κανω εκπτωσεις . Οψομεθα
24 Νοεμβρίου, 2022
Λοιπον το κοριτσι πολυ ομορφο οπως με ολα τα χαρακτηριστικα που αναφερθηκαν πιο πανω.Υφος ουδετερο που σαν να σε τσεκαρει συνεχεια ενω την πηδας.Στα αρνητικα το μασημα τσιχλας και η αισθηση οτι σου βαζει ορια σε καποιες πρωτοβουλιες.Εαν εδινε γλωσσοφιλα ,εγλυφε αρχιδια και πεταγε την τσιχλα συν λιγο περισσοτερο παθος η εθνικη οδος στο υψος της Φιλαδελφειας θα ηταν μονοι μποτιλιαρισμενη απο καβλωμενους συναγωνιστες.
review reaction 1 maradona7
24 Νοεμβρίου, 2022
Είχα περάσει κι εγώ να τη δω όταν δούλευε Αντιοχείας. Το μάτι μου έπεσε σε ένα εξόγκωμα που είχε στο μπούτι, δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο. Την έκανα με ελαφρά χωρίς να το πολυσκεφτώ!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4