Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 261 10
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Καλησπέρα, είδα τα σχόλια και λέω θα είναι τόσο καλή? Ρωσίδα η τυπισσα, νεαρή και όμορφη, μελαχρινή λίγοπιο κάτωαπό τους ώμους, γύρω στο 1,72cm χωρίς το 12-15cm τακούνι. Σώμα ωραίο αδύνατο οχι skinny, απαλό δέρμα.
Επιλέγω πρόγραμμα των 60.
Κάνω ντους και μετά από κανένα 7λεπτο ήρθε. Στυλ ψυχρό. Προθυμοποιηθηκα να ξεκινήσω εγω, " εκείνη σαστισε " γλωσσοφιλα δεν έχει, μασουσε τσίχλα σε όλη τη συνάντηση, στυλ εκείνη στηριγμένη στους αγκώνες " μασουσε τσιχλα " μετά από λίγο της αλλάζω στάση μπρούμυτα για να δώσω φιλιά στη πλάτη. Αλλάζω για να έρθει εκείνη από πάνω, ξεκινησε κάποια φιλιά στο στήθος, στο αυτί, βάζει προφυλακτικό και ξεκινάει ένα αέρινο τσιμπουκι, ώρα για σεξ, τη βάζω από πάνω άρχισε να κουνιέται, σε όλη την επαφή ψυχρό στυλ και να κοιτάει το πως θα αντιδρασω " υποθέτω ", δεν γίνεται τίποτα, της λέω πάμε μασάζ, βάζει λάδι απλώνει λες και είμαστε στη παραλία, δεν περίμενα και περισσότερα στο μασάζ..... της λέω έλα λίγο πιο πάνω να γλύψω το μουνακι σου, " μου απαντά, αυτο είναι σε άλλο πρόγραμμα, εσυ πήρες το πρόγραμμα 60€ με μασάζ" ο.κ της λέω, προχωράμε, ξεκινάει πάλι φιλί στο αυτί, στο στήθος και ξεκίνησε πάλι το αέρινο στοματικό, τίποτα, ξενερα η Leyla ( βγάζω προφυλακτικό για αυνανισμό διότι δεν θα μπορούσα να τελειώσω με το στυλ της. Βγάζω το προφυλακτικό και κοιτούσε, της λέω ελα από την άλλη λίγο που με βολεύει, ψυχρή εκείνη κοιτουσε, σαστισμενη, δεν έκανε καμμία κίνηση, της λέω τελείωσε ο χρόνος ? μου λέει ναι, ο.κ της λέω και τελείωσε η συνάντηση.
Για εμένα φόλα, ίσως για άλλους είναι το στυλ τους, ο.κ έχει ωραία εμφάνιση αλλά μέχρι εκεί.

Υπερτιμημένη, ίσως να σκεφτόταν τις διακοπές και δεν της έκατσε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 13, 2022
Όνομα κοπέλας
Leyla
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
60€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ανώτερος
36
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, giorgiodelafuentes2, baroc και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2023
Μια απο τα ιδια...δεν ξερω γιατι δεν σε ακουσα...
review reaction 1 nzg
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1