Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 219 10
Sex Studio 325372
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Επίσκεψη να δω από κοντά το κορίτσι που τόσο έντεχνα κρύβεται στις φωτογραφίες ομοιοθεματικου site, αλλά παρόλα αυτά σε ιντριγκάρει.. Η Πωλίνα αντικειμενικά έχει κορμάρα και το ξέρει. Επέλεξα το απλό πρόγραμμα για δοκιμαστική πτήση αν και η κυρία με έφτασε έως τα 150€ την ώρα με δύο πιστολιες, ελεύθερο στοματικό μασάζ, 69 και λοιπά αεροπλανικα... Μπηκε στο δωμάτιο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αναζητήσει επίμονα να δει που ειναι κινητό μου... Κατάλαβα ότι έχει πέσει θύμα βιντεοσκόπησης... Αφού την καθησύχασα δείχνοντας το κινητό μου , περάσαμε στο κρεβάτι.. είχαμε χάδια εκατέρωθεν (είπαμε κορμάρα και με απαλό ,λείο δέρμα) ,πέρασε προφυλακτικο και ξεκίνησε ένα συμπαθητικό στοματικό με deep και gagging reflexes ως αποτέλεσμα... Έγιναν τρεις στάσεις, reverse cow, doggy και missionary.. σε καμία από αυτές δεν έκλεψε, τουναντίον θα έλεγα. Μια καλή συνάντηση, χωρίς το κάτι που θα έχω να θυμάμαι όμως (εκτός από το κορμί) το "ίσως" που έχω στο εάν θα την ξανασυναντουσα είναι γιατί θα ήθελα να την δω στο πρόγραμμα των 150€... Αλλά είναι ένα ρίσκο που θέλει σκεψη..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
envyme79
Ενεργό Μέλος
24
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnstef, Paliotsarkadoros και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2022
Απο προσωπο τι λεει?
13 Αυγούστου, 2022
Υποκειμενικό είναι το πώς την βλέπει ο καθένας, για εμένα μια χαρά είναι ,έχει μεν λίγο άγρια χαρακτηριστικά αλλά δεν την λες ούτε μέτρια ούτε άσχημη
07 Νοεμβρίου, 2022
Στήθος? Σιλικόνη?
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3