Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267807
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλημερα σε ολους.λιγο καθυστερημενη η κριτηκη μου.επισκεψη στις 11/8 και ωρα 11.30.παρκιν ακριβως απο κατω(γι'αυτο και το 10).ανεβαινω και μου ανοιγει η κυρια αννα ευγενεστατη και χαμογελαστη.μου λεει οτι δουλευει η ντιανα και επειδη εχω ξαναπαει μαζι της και το οτι θα περασω σουπερ ειναι εγγυηση,δεν το σκεφτομαι καθολου πληρωνω τα διοδια και μπαινω.σε κανα πενταλεπτο ερχεται η νταιανα μες στο χαμογελο και με ορεξη για αστειακια.ειπαμε δυο κουβεντες και επι το εργον.δινει πολυ βαση στα προκαταρκτικα με γλυψιμο απο πανω μεχρι κατω,βαθια και υγρη πιπα τον εξαφανισε,ενω εγω εγλυφα το πεντακαθαρο μουνακι της.να πω οτι η κοπελα μοσχοβολαει ολοκληρη.αφου μου τον εκανε τουμπανο ξεκιναμε με ιεραποστολικο οπου με ειχε αγκαλια και εσφιγγε με τα ποδια της την μεση μου.ενιωθα οτι δεν θα αντεξω για πολυ και την γυρισα πισωκολητο οπου με θεα την απιστευτη κωλαρα της και με δυνατο σφυροκοπιμα εχυσα μεσα της.δεν βιαστηκε καθολου να φυγει και τα ειπαμε λιγακι.την ευχαριστησα και αυτην και την κυρια αννα και εφυγα με ενα χαμογελο μεχρι τ'αυτια.ο χωρος πεντακαθαρος οπως παντα.νταιανα δεν ξερω αν διαβαζεις τις κριτικες αλλα και παλι θα σου πω ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου και να συνεχισεις ετσι.φιλακια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Νταϊάνα
Υπηρεσίες
Μέλος
5
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια