Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 222 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 501100
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρωινή επίσκεψη στο στουντιο στα ΚΤΕΛ.Μια κοπέλα διαθέσιμη αλλά εχω πάει γι αυτήν,λόγω κριτικής αλλά και φωτογραφίες στο σάιτ.Η κοπέλα απέχει αλλά όχι πολυ από τις φωτογραφίες,σίγουρα χωρίς λάμψη και κωλος βυζια Ωραια αλλά όχι όπως στις φωτογραφίες.Κορμάκι αδύνατο μοντελέ με Ωραια λεπτή μεσουλα.Καθαριότητα δωματίου μέτρια καθώς το σεντόνι παρότι καθαρό,είχε κάποιους λεκέδες οι όποιοι δεν είχαν φύγει με το πλύσιμο.Στα του αγώνα πήρα το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό οπου η κοπέλα κάνει τρομερή πίπα με προσπάθειες dt.Αργή και απολαυστική χωρίς χρήση χεριού,το μονο αρνητικό ότι δεν περιποιήθηκε μπάλες.Προκαταρτκικα πέρα από λίγα φιλια στο σώμα δεν έπαιξαν όπως επίσης και μηδενικά σοσιαλ (τα οποία δεν μ αρέσουν γενικά αλλά σημερα που δεν είχα καθόλου μου έλειψαν είναι η αλήθεια).Όσο με πιπωνε χάζευα το κωλαρακι της ετσι την γύρισα χωρίς πολλα στα 4 όπου στήθηκε τέλεια και τον πήρε όλο.το τέλος δεν άργησε να έρθει,με μπατσάκια και αληθοφάνεις τουλάχιστον κραυγουλες.Δεν τα έκλαψα απλά θεωρώ πως η κοπέλα μπήκε για ξεπέτα κ έφυγε οποτε θα ξανά προτιμηθεί.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Eleni
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Paliotsarkadoros, giorgiodelafuentes2 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Αυγούστου, 2022
Καλησπέρα, πως γίνεται στα σχόλια σου να γράφεις ότι θα ξαναπροτιμηθει και στο σχολιασμό το αν τη ξανασυναντουσες εχεις επιλέξει το ΟΧΙ... δεν στέκουν...
10 Αυγούστου, 2022
Φιλε μου κεκτημένη ταχύτητα,αν δεις και το ύφος της τελευταίας πρότασης,βγαίνει εύκολα νόημα ότι εχω ξεχάσει το «δεν».Σορρυ πάντως κ ευχαριστω για την διόρθωση
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2