Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 66 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Προσωπικά λίγες φορές έχω πέσει σε φόλα στο συγκεκριμένο μέρος. Μπαίνω συναντώντας μια πρόσχαρη και ευγενική τσατσα η οποία πρόσφερε να μου δείξει τα κορίτσια. Βγαίνει πρώτα η Βλαντά χαμογελαστή διαχυτική να τρίβεται επάνω μου ήδη (με είχε πείσει). Μετά είχε και την Φρίντα η οποία είναι στα 40φευγα με καλό σώμα για την ηλικία της (προς το Μπαμπάτσικο αλλά χωρίς να είναι άσχημο το σώμα της) και με τεράστια βυζια. Παρόλα αυτά με είχε κερδίσει ήδη η Βλαντά όποτε επέλεξα εκείνη. Τα προγράμματα τα κλασικά με το απλό να αρχίζει στα 30 . Μπήκα με των 40 για ελεύθερο στοματικο και μετά το ντουζ μπαίνει και η Βλαντά στο δωμάτιο. Πρόσχαρη και με διάθεση να σε κάνει να περάσεις καλα. Γλωσσόφιλα χαμού ρέμα χαϊδέματα τριψιματα επάνω μου, γενικά πολύ ευδιάθετη. Άφηνε και αυτή να τη χαϊδέψεις να παίξεις με το μουνακι της (δε δοκίμασα να βάλω δάχτυλα). Πίπα πολύ ωραία, γλύφει αρχιδια και σε κάνει να νιώθεις ότι το γουστάρει και αυτή. Δυο στάσεις και τελειώσαμε την συνάντηση μας. Γενικά ήταν ωραία και σε κάνει να θέλεις να ξαναπάς. Τα σχόλια των προηγούμενων επιβεβαιώνονται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βλάντα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!