Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 325 10
Sex Studio 501860
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καυλες βραδινες και ενω ειχα στοχοποιησει τη Μαλβινα εδω και καποιο διαστημα , διαβαζοντας καποια σχολια απο μυστες συναγωνιστες ειχα επηρεστει αρνητικα να πω την αληθεια και σκεφτομουν να την αφαιρεσω απο τη λιστα μου . Βλεποντας ποιες κοπελες ειχαν βραδινη βαρδια ομως δε μου κινουσε καποια το ενδιαφερον καθοτι οσες με ενδιεφεραν ειχα παει και τσεκαροντας ξανα τις φωτος Μαλβινας πηρα την αποφαση να κατευθυνθω στο στουντιο της Τριγγετας για αναγνωριστικη .
Φτανοντας βρηκα ευκολα παρκιν διπλα διπλα σε ενα κοντινο ξενοδοχειο και περασα στο σπιτακι . Αφου τα παμε λιγο με τη τσατσα με ενημερωσε οτι 2 κοπελες ειναι βαρδια , η Μαλβινα που ηταν ηδη με καποιον σε προγραμμα και η Ντιανα . Η Ντιανα που ηταν ελευθερη και ηρθε για σαλοναρισμα μεχρι να βγει η Μαλβινα , ειχε φαρδυ κεφαλι αρκετα μεγαλο σε σχεση με το σωμα και μεγαλη λεκανη με μικρο στηθος και μερικα περιττα κιλακια , οχι ασχημη αλλα για πιο μερακληδες που αρεσκονται σε γεματουλες κοπελες . Αφου περιμενα καποια ωρα τελειωσε η Μαλβινα και περασα στο δωματιο 3 για να φρεσκαριστω και να την υποδεχτω .
Λοιπον απο εμφανιση ειναι κοντοπουτανο με πολυ ωραιο σφιχτο νεανικο σωμα και βυζακια 1,5αρι μεγεθος με μικρες ρωγες , ωραιες καμπυλες χωρις ιχνος περιττου λιπους πανω της και ολα φυσικα διχως καμια αισθητικη επεμβαση . Προσωπακι μετριο , πολυ σφιχτο δερμα και ενας ΘΕΣΠΕΣΙΟΣ κωλος πεταχτος με τα κωλομερια της να παλλονται με τετοιο τροπο με τη κινηση του σωματος που φανταζομαι με κανενα κολαν θα σπαει σβερκους αβερτα εξω . Μαλλι ραστα , σκουλαρικια κρικους μεγαλα και κατι κολιε ασημενια στο λαιμο και πολλα τατουαζ μικρα επισης . Φορουσε ενα σεξι διχτυωτο κοκκινο φορεμα το οποιο γρηγορα αφαιρεσε με την ελευση της στο δωματιο . Ηλικια μου ειπε 20 χρονων και ειλικρινα δεν ειχα κανενα λογο να μη τη πιστεψω αφου καπου εκει την υπολογισα και γω .
Καθολη τη διαρκεια στο δωματιο μιλουσε συνεχως , πολυ επικοινωνιακη αλλα σε βαθμο που δεν ελεγχεται ευκολα και κουραζει γιατι αναφερεται σε ασχετα πραγματα συνεχως και δυσκολευεσαι να ακολουθησεις . Ειχα παει ψιλιασμενος απο καποιους αλλους μυστες οποτε το πηρα στο χαβαλε και γω και δικαιολογησα τη συμπεριφορα λογω ηλικιας κ νιοτης , ειναι υπερκινητικη και δε κουμανταρεται ευκολα ενω ειναι ευδιακριτο οτι ειναι ολιγον κυκλοθυμικη σαν ατομο και μπορει ευκολα κατι να την ενοχλησει . Για να τη ξεκλειδωσω και να χαλαρωσω την ατμοσφαιρα μεταξυ μας της εκανα καποια κοπλιμεντα και μπολικο χαβαλε οποτε ισιωσε το πραγμα αρκετα θα ελεγα για να προχωρησουμε ομαλα για σεξακι .
Ξεκινησαμε με πιπα ( μετα απο χαλαρα χουφτωματα απο μερους μου ) οχι βαθια αλλα αδιαφορη χωρις δοντι και μετα την εστησα για ιεραποστολικο . Εκει αφου διεισδυσα λογω της πολυλογιας της αποσυντονιστηκα λιγακι και τη ξαναεβαλα να μου παρει πιπα για να ενισχυσω τη στυση μου εχοντας σηκωθει ορθιος αυτη τη φορα . Αφου με καθαρισε με μαντηλακι γιατι ειχε τζελ πανω το προφυλακτικο σχολαστικα με ξαναπιπωσε και πλεον ημουν φουλ ντουρος να αναλαβω τα ηνια . Την εστησα για ιεραποστολικο και ξεκινησα μια σταδιακα κλιμακουμενη διεισδυση συνεχομενη εχοντας γυρει προς τα πανω της και κουνοντας κυριως τη λεκανη μου με ενταση . Τη Η πολυλογια ειχε πλεον αντικατασταθει απο επιφωνηματα ηδονης και απο τους 2 και σταματησα λιγο πριν τη τελικη κορυφωση για να κανουμε ακομη μια σταση . Η τελευταια σταση ηταν μπρουμυτα αυτη στο κρεβατι τελειως με κλειστα ποδια και τη λεκανη μου να δινει ρυθμο χτυπωντας τα καλοσχηματισμενα κωλομερια της . Εκει μετα απο μικρο αλλα δυνατο κοπανημα ηρθε η καταθεση στη καποτα ωντας μεσα της . Λιγο κουβεντα και εφυγε μες στη καλα χαρα οπως ηρθε .
Εν ολιγοις η Μαλβινα για μενα αυτη τη στιγμη εχει το κορυφαιο κωλο που υπαρχει στα στουντιο αυτη τη περιοδο αλλα επισης εχει ενα πολυ δυσκολα διαχειρισμο χαρακτηρα που με τη πολυλογια και τη φλυαρια της κουραζει πολυ . Χρειαζεται να παει κανεις με τα νερα της και χαλαρα μπας και τη ξεκλειδωσει γιατι το κορμι της ειναι φτιαγμενο για αμαρτωλες καταστασεις . Η ωρα που τη συναντησα δεν ηταν ωρα αιχμης και δεν ειχε καποιον αλλο να περιμενει μετα οποτε δε μπορω να ξερω πως λειτουργει υπο πιεση

Αν θα τη ξανασυντουσα ? οχι γιατι με κουρασε ψυχολογικα πολυ η ατερμονη φλυαρια και τα συνεχη ανουσια γελια αλλα αν μαθω οτι εχει ηρεμησει σα χαρακτηρας απο την υπερενταση και την υπερκινητικοτητα που βγαζει τοτε ναι γιατι σαν εμφανιση αξιζει σιγουρα και ανεπιφυλακτα .

Αυτα μαγκες μου και καλα μπανια σε ολους-ες , α τουτ αλλερ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2022
Όνομα κοπέλας
Μαλβίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
148
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Anakin82, NeronZero, koutavoulias και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουλίου, 2022
Ωραίος ο Μαραντόννα!!! αλλα΄ρε συ αρκετά ψυχολογικά και κούραση κουβαλάμε, άμα είναι να μας φορτώσει κ άλλη το Μαλβινάκι γαμησε τα...η μόνη λύση είναι είσοδος στο δωματιο και μπούκωμα κατευθείαν στόμα...
review reaction 3 review reaction 1 Annapurna, maradona7
25 Ιουλίου, 2022
@lagonisian Αν θες εμφανίσιμο μουνι σήμερα υπάρχει τίμημα. Σχέδιο δράσης, αντοχές και επίθεση. Αλλιώς πας στις σαβούρες 'με υπηρεσιες'.
K
koulourakias
review reaction 1 claimain, maradona7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2