Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 151 10
Sex Studio
145507
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Επισκεύτηκα σήμερα κατά τις 21:00 το εν λόγω studio. Στην υποδοχή η τσατσά ευγενέστατη αλλά εξηγεί τα προγράμματα μόνον αν ρωτήσεις.Περίμενα κανένα 10' στο σαλόνι μέχρι να εμφανιστεί η κοπέλα (Λάουρα από Βραζιλία). Εμφανισιακά μέτριο ανάστημα,μελαχρινή με μιρκό βυζί,μέτριο πρόσωπο αλλά κλασσική βραζιλιάνικη κωλάρα!!Ελάχιστα Ελληνικά,συννενόηση εις την Αγγλικήν. Επέλξα το πρόγραμμα των 80Ε με sex show.Συναγωνιστές μην κάνετε το λάθος και πάρτε sex show διότι πολύ απλά η κοπέλα δεν ξέρει καν τι να κάνει(κι αυτό μετά που έσταξα 80Ε).Γι'αποζημίωση μου είπε θα μου αφιερώσει περισσότερη ώρα στο σεξ..όπως και έπραξε. Στα προκαταρκτικά φιλάκια στο στήθος και κοιλιά,χαδάκια κλπ μέχρι να σηκωθεί το κτήνος.Μετά ανάσκελα αυτή και τον έτριβα γρήγορα στο μουνάκι της(της αρέσει). Μπαίνει το λάστιχο και αρχίζει πίπα, απ'τις καλύτερες που έχω δει.Ακολουθεί στάση με αυτή απο πάνω με γυρισμένη την πλάτη προς τα μένα.Εκεί απόλαυσα θέα..το απίστευτο σοκολατί ημισφαίρια!! Μου είπε πως ήθελε ν'αναλάβω τα 'ινία' κι έτσι γυρίσαμε σε πισωκολλητό,όπου όντως φάνηκε να απολαμβάνει, αν και στο τέλος είπε οτι πρέπει να τελειώνουμε. Μετά από κανένα 5' κατάθεσα στο μουνάκι της το βαρύ φορτίο (απολαυστικότατο χύσιμο παιδιά...)Πιστεύω οτι το πρόγραμμα των 50Ε που απλά περιλαμβάνει περισσότερη ώρα είναι το καλύτερο για την Λάουρα. Είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να βαθμολογήσω πάνω από 7 :-(
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού