Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 20 10
Sex Studio
105951
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
2η φορά με Βίκυ και φυσικά και πάλι ήταν απόλαυση.Περιγραφή της έχω κάνει στην προηγούμενη κριτική οπότε πάω στο ψαχνό με την μια.Επίσκεψη μια εβδομάδα μετά την 1η συνάντηση.Η Βίκυ με θυμόταν και ήταν λογικό καθώς δεν είχε περάσει μεγάλο διάστημα. Ευγενική και χαλαρή,με συνόδεψε στο δωμάτιο και πήγε να κάνει μπανάκι και να μου έρθει... Με μικρή αναμονή,να το μωρό...Μοσχομυριστό και μέσα στην όρεξη...Χαδάκια εκατέρωθεν και φιλάκια στο σώμα,ανόρθωση,πέρασμα σκούφου και ωραία πίπα την οποία την άφησα για λίγο παραπάνω ώστε να την απολαύσω... Ώρα για σεξάκι και δίνω την πρωτοβουλία στην Βίκυ...Αυτή λοιπόν πάει στο πολυθρονάκι που έχει εκεί και βάζει και τα χέρια της και τα πόδια της πάνω στα πλαϊνά μπράτσα της πολυθρόνας με το κορμί της το υπόλοιπο ουσιαστικά να είναι στον αέρα έχοντας όμως άνεση και ελευθερία κίνησης. Όρθιος εγώ λοιπόν μπαίνω μέσα της και αρχίζουμε ένα πήδημα μέσα στην καύλα.Η γυναίκα το ευχαριστιέται αυτό που κάνει...και μαζί με αυτή το χαιρόμαστε και εμείς...Παραμονή για λίγο στην στάση αυτή όπου ένιωσα ότι έρχεται η..εκτόξευση οπότε έκοψα λίγο ρυθμό, την ξάπλωσα στα 4 στο κρεβάτι και συνέχισα όρθιος στην στάση αυτή μέχρι τέλους...Αφαίρεση σκούφου από την ίδια,καθάρισμα τέλειο με μαντηλάκια,χαλαρό social για μπάνια και θάλασσες και αποχώρηση...Βίκυ είσαι τέλεια!!!Όαση στα μέρη μας που βασιλεύει αρκετά η ξεπέτα!!! Διορθώνω ένα μικρό λάθος που έκανα στην προηγούμενη. Η κοπέλα κάνει τα πάντα εκτός από ελεύθερο στοματικό. Περνάει λίγο από τα μπαλάκια αλλά δεν κάνει κανονικό ελεύθερο στοματικό.Προσφέρει και πρωκτικό για όσους θέλουν.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 12, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!