Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 255 10
Sex Studio
267807
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
σημερα περιπου 1 το μεσημερι πηγα να τιμησω το εν λογω μαγαζακι.
μπηκα μεσα η τσατσα με ρωτησαν ειχα ξαναπαει και της ειπα οτι το βρηκα απο το νετ.
ευγενικοτατη και χαμηλοβλεπουσα.
το κοριτσι ηταν η χριστινα πρωτη ημερα που δουλευε στο μαγαζι,ελληνιδα απο επαρχια.
κορμι θανατηφορο με εναν απιθανο κωλο στρογγυλο και ορθιο.
απο βυζι μικρο και ψιλο πεσμενο,μακρια ξανθα μαλλια και καλο προσωπο.
με χαλασε που τα ποδια της ηταν αξυριστα αλλα τριχες πουθενα αλλου,γυαλι ολα.
φιλικη πολυ με διαθεση για κουβεντα του στυλ:απο που εισαι κλπ.
γλυψιμο μπαλες ενω μου τον επαιζε και παραλιγο να χυσω.μου εβαλε σκουφακι και ανεβηκε απο πανω αλλα δεν κρατηθηκα πανω χοροπηδησε 4-5 φορες και μετα στα 4.ε αυτο ηταν με το που μπηκα στη μουναρα της και με θεα τον απιστευτο κωλο της εχυσα στο 2λεπτο.μετα εκατσε κανενα 5λεπτο ξαπλωμενη μπρουμητα και παλι κουβεντουλα...και αυτο ηταν.ξεχασα να πω ,πηρα το προγραμμα 50 ευρω.δεν τρελλαθηκα σε γενικες γραμμες.αλλα δεν υπηρχε αλλη κοπελα στο μαγαζι.
αυτα...
μπηκα μεσα η τσατσα με ρωτησαν ειχα ξαναπαει και της ειπα οτι το βρηκα απο το νετ.
ευγενικοτατη και χαμηλοβλεπουσα.
το κοριτσι ηταν η χριστινα πρωτη ημερα που δουλευε στο μαγαζι,ελληνιδα απο επαρχια.
κορμι θανατηφορο με εναν απιθανο κωλο στρογγυλο και ορθιο.
απο βυζι μικρο και ψιλο πεσμενο,μακρια ξανθα μαλλια και καλο προσωπο.
με χαλασε που τα ποδια της ηταν αξυριστα αλλα τριχες πουθενα αλλου,γυαλι ολα.
φιλικη πολυ με διαθεση για κουβεντα του στυλ:απο που εισαι κλπ.
γλυψιμο μπαλες ενω μου τον επαιζε και παραλιγο να χυσω.μου εβαλε σκουφακι και ανεβηκε απο πανω αλλα δεν κρατηθηκα πανω χοροπηδησε 4-5 φορες και μετα στα 4.ε αυτο ηταν με το που μπηκα στη μουναρα της και με θεα τον απιστευτο κωλο της εχυσα στο 2λεπτο.μετα εκατσε κανενα 5λεπτο ξαπλωμενη μπρουμητα και παλι κουβεντουλα...και αυτο ηταν.ξεχασα να πω ,πηρα το προγραμμα 50 ευρω.δεν τρελλαθηκα σε γενικες γραμμες.αλλα δεν υπηρχε αλλη κοπελα στο μαγαζι.
αυτα...
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 12, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού