Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 52 10
Sex Studio 121231
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επισκεψη μετα απο καποιες φωτογραφιες που ειδα κ με ειχαν αναψει ( ποδια αεροδιαδρομοι κ προσωπαρα ) με πολλες προσδοκιες τι θα συναντησω. Εφτασα κατα τις 7 το απογευμα οπου ξεκινουσε το προγραμμα και η τσατσα με ενημερωσε οτι θα καθυστερουσε η κοπελα γιατι ειχε κινηση και να περασω αν θελω στο δωματιο οπως και επραξα.
Δε με πειραξε , μπηκα δωματιο να κανω ντουζακι να χαλαρωσω και περιμενα κανα τεταρτο. Χτυπαει η πορτα , μπαινει μεσα μια ψηλη νταρντανογυναικα, διαφορετικη λιγακι θα λεγα απο τις φωτο πιο τσουπωτη αλλα σε αποδεκτα πλαισια χωρις εμφανη ψεγαδια με βυζαρες , φλατ αλλα ωραιο κωλο , καστανο ισιο βαμμενο μαλλι ( ξανθο ηταν στις φωτο ) με σεξι σλαβικη κοψια ομως κ ωραιο προσωπο. Σιγουρα ηταν γυναικα που θα προσεχε καποιος εξω βεβαια , τετοια εμφανιση δε μπορει να περασει απαρατηρητη.
Ξεκινησα αρχιζοντας να γλειφω τις βυζαρες της με ενταση και συντομα ημουν ετοιμος να μου περασει τη πανοπλια για να προχωρησουμε στο επομενο σταδιο . Εκει εφαγα μια κεντα καθοτι μιλαμε για αεροπιπα μεγατονων οπου τα χειλη δεν ειχαν καθολου συμμετοχη αλλα δεν εδωσα σημασια καθοτι ειχα αναψει πολυ και δεν εβλεπα την ωρα να μπω μεσα της.
Ξεκινησαμε με ιεραποστολικο με τα ποδια της στους ωμους μου και γρηγορα περασαμε σε doggy οπου σφυροκοπησα αρκετη ωρα με ενταση μεχρι να τελειωσω. Ενα υφος βαρεμαρας το χε θα λεγα καθολη τη διαρκεια αλλα παραπονα δεν εκανε , ειδικα οταν την ειχα στα 4 και δεχτηκε καποια χαστουκια στα κωλομερια κατα τη κορυφωση . Εν ολιγοις θα τη χαρακτηριζα βαριεστημενη με τραγικη τεχνικη στη πιπα χωρις ομως απο την αλλη να διαμαρτυρεται για την ενταση . Δε τα κλαψα γιατι ειναι μουναρα και τετοιες γυναικες εστω για το παλμαρε αξιζουν αλλα 2η φορα no thanks

ΥΓ. Το στουντιο καθαρο με μεγαλο δωματιο , πολυθρονα κ στυλο pole dancing διπλα απο το κρεβατι και η τσατσα ευγενικη να επισημανω .Καλα γαμησια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
maradona7
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
150
Likes:
11.986
Πόντοι:
30.733
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, giorgiodelafuentes2, TOMCRUISE και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουνίου, 2022
αυτή η αερόπιπα είναι μεγάλη μάστιγα τελικά.
Κι απ' ότι φαίνεται κάποιες την κάνουν είτε με προφύλαξη είτε χωρίς.
review reaction 1 maradona7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1