Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 306 10
Sex Studio 582554
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Σύντομα και απλά.
Χθες βράδυ ήμουν κοντά και λέω να πάω μια επίσκεψη σε αυτό το στούντιο μιας και δεν το είχα επισκεφτεί ποτέ.
Βλέπω ότι ήταν η αγαπημένη μου Eva και δεν ήθελα πολύ για να την ξαναδώ.

Επί της Πειραιώς με άνεση στο πάρκιν, ειδικά το βράδυ, όσο πιο αργά τόσο πιο ανώνυμα, πας παρκάρεις σχεδόν όπου θες και επισκέπτεσαι.
Στο πρώτο όροφο με υποδέχτηκε μια από τις πιο αν όχι η πιο ευγενική τσατσά που έχω συναντήσει.
Μου πρότεινε από νερό μέχρι ποτό (ουίσκι).
Είχα ήδη πιει τις μπύρες μου και απλά ήθελα να κρατήσω κάποια νηφαλιότητα.
Εγώ απλά ζήτησα λίγο χρόνο να κάνω ένα ντους αφού προερχόμουν από συναυλία.
Το δωμάτιο με ερκοντίσιον σε καλά επίπεδα δροσιάς.
Το κρεβάτι καθαρό, πετσέτα σε σακούλα όχι συσκευασία (δεν έπαιζαν παντόφλες), η ντουζιέρα μικρή με τζαμαρία που έκλεινε και σαμπουάν, νερό ζεστό και ένας νεροχύτης.
Στα αξιοπρόσεκτα εντός χώρου η έλλειψη καθρεφτών μόνο στα αριστερά όπως βλέπεις το κρεβάτι υπήρχε ένας μεγάλος και μετά ένας κλασικός στον νιπτήρα.
Δεν είχε μια καρέκλα να ακουμπήσεις ρούχα οπότε τοποθέτησα τα ρούχα μου στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι.
Χθες δούλευε μόνο η Εύα.
Τα έχω ξαναγράψει, τη θεωρώ μουνάρα. Είναι όμορφη καύλα σκέτη.
Σώμα λαμπάδα και πρόσωπο αυτό που βλέπεται και καλύτερο.
Καθαρή μοσκομυριστή όλα τα καλά εκτός από όρεξη(?).
Είναι διεκπεραιωτική σε αυτό που κάνει αλλά ακολουθεί πρόγραμμα.
Γδύνεται στο τσακ μπαμ.
Όπως και την προηγούμενη φορά μπαίνει αμέσως στο ψητό.
Μου ζήτησε να ξαπλώσω έρχεται αμέσως από πάνω μου μου προτάσσει τα στήθη της και ζητάει γλείψιμο.
Σε σύντομο διάστημα σταματάει και αρχίζει την προετοιμασία για την πίπα.
Τοποθετεί το προφυλακτικό με στόμα και αρχίζει μια τίγκα στο σάλιο πίπα (χωρίς κλέψιμο ή δόντι).
Επειδή δεν ήθελα να τελειώσω έτσι τη βάζω από πάνω μετά από δύσκολη συνεννόηση στη νοηματική ώστε να την χαζεύω και να χαϊδεύω τα στήθη της.
Στο λεπτό άντε δίλεπτο σαν να βαριέται να κουνιέται, ή να κουράστηκε, ζήτησε αλλαγή.
Η αλλαγή ήταν doggy όπου και το θέαμα αλλά και το σφιχτό μουνάκι δεν θέλουν πολύ να με τελειώσουν.
Μόλις τελείωσα τα μάζεψε και την κοπάνησε, ξεχνώντας το στρινγκάκι της.
Ούτε να αφαιρέσει το προφυλακτικό ούτε να προσφερθεί να με σκουπίσει όπως κάνουν άλλες.
Απλά καπνός.
Εγώ πήρα το χρόνο μου έκανα το ντουζάκι μου ντύθηκα και έφυγα.
Θα την ξανασυναντούσα?
Ίσως.
Άμα τύχει να δουλεύει σε στούντιο που έχω σκοπό να επισκεφτώ δε θα με χάλαγε να ξαναδειάσω έστω και διεκπεραιωτικά.
Αυτά τα λίγα.
Να περνάτε καλά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2022
Όνομα κοπέλας
Eva
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Yatoputso
Ανώτερος
38
Πόντοι:
5.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 HoneyVoskos, Elganador, Annapurna και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2022
Μολις γυρισα απο Ευα.Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ειναι.Τα ιδια εκανε και σε εμενα.Καρμπον Εχυσα μονο και μονο που ηταν τετοιο κοντοπουτανο καυλακι τρελο.Με τιποτα για δευτερη φορα με την καμια
review reaction 1 maradona7, Yatoputso
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1