Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Sex Studio 124673
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Στο 55 δεν μου άρεσε η Μονικα, έτσι κατέληξα στο 57 οπου ήταν η Αλεξια. Θυμόμουν καποιες αρνητικες κριτικές αλλα από τη μια ο τρόπος της στο σαλονι και γενικα η ομορφη παρουσια της και από την άλλη ότι ήθελα καπου να παω πριν τις διακοπές με εκαναν να βγάλω τα πορνοευρω μου(καπου το διάβασα αυτό χεχεχε) και να παω στο δωματιο.Για καλή μου τυχη δεν ειχε κόσμο.Ήρθε στο δωματιο η νεαρή κοπέλα από τη Ρωσια. Ομορφο σώμα με λιγα πιασιματα.Δεν έδειξε βιασυνη και ξεκινησε με χάδια στο στηθος.Η πιπα της αρκετά καλη,βαθια και υγρή αλλα με περιθωρια βελτιωσης.Τωρα για τις υπηρεσιες τις υπόλοιπες: διαφορες αλλαγές στις στασεις χωρίς κανενα παραπονο από μερους της και με αληθοφανής ηχους.Ομως ολα τα λεφτα ηταν στα τέσσερα οπου εχει απίστευτη κωλαρα η γκομενα και ξερει να την στηνει.Εκει παρεδωσα τα οπλα και χαλαρωσα.Πριν φυγει εκατσε και μιλήσαμε λιγο.Μου εβγαλε και κατι από gfe! Εκεινη την ωρα παρατήρησα ότι είναι ισως από τα πιο ομορφα τεμαχια που εχω δει να κυκλοφοράνε σε στουντιο.Μετα από λιγα λεπτα χαιρέτισα την ευγενικη υπηρεσια και αποχωρησα ικανοποιημενος μεσα στην ζέστη!

Καλές διακοπες παιδιά και επιστρέφουμε με περισσότερα πηδηματα!

Επειδη δεν μπορω να βαλω ημερομηνία η επισκεψη εγινε το Σαβατο 08 Αυγουστου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού