Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 142 10
Sex Studio 177688
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χτές κατά τη 1 βγήκα για να πάω στο Αγ. Μελετίου 37 να συναντήσω την "καινούργια" Μπρέντα. Φτάνοντας στο στούντιο, κατέβαινε ένας συναγωνιστής, τον ρωτάω "καλή?", μου λέει οτι δεν την είδε αλλά του είπε η τσατσά οτι πρέπει να περιμένει καμια ώρα γιατί είχε κίνηση. Λέω κάτσε να την τσεκάρω, ανεβαίνω και μου λέει η τσατσά οτι πρέπει να περιμένω κοντά στην 1,5 ώρα γιατί είναι γεμάτο το μέρος συναγωνιστές. Καλά λέω bye-bye και την κάνω.

Αφού κατέβηκα βρήκα πάλι τον συναγωνιστή, και φύγαμε παρέα για την Δροσοπούλου 95,επειδή δεν έπαιζε κάτι καλό εκεί, την κάναμε για lelas, να βρούμε την Λίντα την τσόντα. Μπαίνουμε Λέλας, ρωτάμε και λέει οτι δουλεύει η Πένυ (από Πιπίνου) η οποία απότι μου είπε μετά την αντικαθιστά επειδή η Λίντα έχει περίοδο.

Και σκάει ενα κοντούλι ξανθό με μικρό βυζί αλλά με πορνοπρόσωπο. Αράξαμε στο σαλόνι μαζί της και χαβαλεδιάσαμε αρκετά. εγώ περνάω στο δωμάτιο και τότε ξεκινησε ο μεγάλος χαβαλές...

Συναγωνιστές ήμουν στο δωμάτιο με την Πένυ σίγουρα 40 λεπτά, αφού με έπιασε κατούρημα(πριν ξεκινήσει το γαμήσι) και βγήκα να πάω τουαλέτα (με το μποξεράκι - που να ντύνεσαι τωρα). Μου λέει δεν γινεται να βγείς και της απαντάω (φυσικά οχι επιθετικά) " πλάκα κανεις? 50 ευρώ εδωσα και δεν θα πάω για κατούρημα?"

Μετά τον χαβαλέ πήρε το ύφος του πορνιδίου και αρχισέ τα γξυψιματάκια στο σώμα

Λοιπόν, η πίπα της= ανεκτή (το λέω αυτό γιατί μερικές φορές κουνιόταν ολο το κρεββάτι, τοσο που ζαλιζόσουν)

Τα μπαλάκια τα ακουμπάει με την γλώσσα της αλλά μην περιμένετε πάρα πολλά.

Ανέβηκε μετά από πάνω και διπίστωσα οτι ήταν στενούλα και αρκετά υγρή. Μετά από αρκετό σφυροκόπημα, με γυρίσε σειεραποστολικό και τελικά στα 4 , και εκεί ήταν που αρχισέ τις δυνατές φωνούλες (μεχρι κ καριόλη με είπε η "επαγγελματίας") όπου και κατέθεσα το ρευστό. Καπνίσαμε τσιγαράκι και γειά σας.

Για τον χαβαλέ δεν μπορώ να πω διευκρινίσω αδέλφια (γιατί έπεσε πουτανοκουτσομπολιό) συγγνώμη...

Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα το 50ρικο (προφανώς επειδή δεν είχε κόσμο) και θα την ξαναπροτιμήσω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Πένυ
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού