Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Την είχα στο μυαλό μου την Άννα πολύ καιρό και τελικά σήμερα μπόρεσα να την δοκιμάσω.

Η Άννα είναι προφανώς ανατολικοευρωπαία ξανθιά με κοντό μαλλί, ηλικιακά πρέπει να είναι κοντά στα 30 με τα 12ποντα κοθώρνια είναι ψήλη σχετικά :Ρ

Εχει κωλάρα μεγάλη καλοσχηματισμένη και απίστευτα σφιχτή, τα βυζιά της πάνε να γίνουν κρεμαστάρ με τον καιρό απ ότι τα είδα, πρέπει να είναι 3άρια πάντως και προς το παρόν εμένα μου άρεσαν, δεν προσπαθώ να πω ότι δεν είναι ωραία απλά προσπαθώ να εξηγήσω όσο το δυνατόν καλύτερα.. Η φάτσα της δεν λέει και πολλά. Η μαλακία τώρα που εμένα με ξενέρωσε αρκέτα είναι ότι δεν είχε ξυρισμένα πόδια κ γρατζουνούσανε.. γιαυτό κ ρίχνω πόντους απο τη βαθμολογία της εμφάνισης.

Στα της μάχης τώρα η κοπελίτσα τα προκαταρτικά της ήταν χαίδεμα του πούτσο κ μαλακία, η πίπα της καλούτσικη κ αφού έκανε τα κλαρίνα της για μπόλικη ώρα της πρότεινα να πάμε στον καναπέ που έχει το δωμάτιο να την γαμήσω εκεί έτσι για αλλαγή, η γκόμενα δεν ήθελε όμως μου απάντησε σαν να βαριόταν τελικά την γαμήσα στα 4 και απο μπροστά στο κρεβάτι κ το κακό ήταν ότι τέλιωσα κ πολύ γρηγορα. Anyway, αφού δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο στο δωμάτιο η Άννα μας και μου έδωσε και την εντύπωση βαρεμάρας εγώ δεν νομίζω να την ξαναεπισκεφτώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
M
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού