Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Βλέποντας ότι η Ντάρια κατέχει το ρεκόρ των ιδιαίτερα θετικών κριτικών , είπα να διαπιστώσω αν είναι τέλος πάντων τέτοιο φαινόμενο , όπως την περιγράφουν οι περισσότεροι. Μεσημέρι Τρίτης 04/8 στο studio και αποφασισμένος να δοκιμάσω όπωσδήποτε. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα κάτι πιο υποσχόμενο εμφανισιακά ,κυρίως στο πρόσωπο. Από σώμα όμως είναι αρκετά καλή. Αποφασισμένος , πήρα το full πρόγραμμα - 100Ευρώ. Λοιπόν , χωρίς πολλά λόγια , αυτό που είναι πέρα για πέρα αλήθεια , είναι ότι η Ντάρια είναι υπόδειγμα νοοτροπίας - συμπεριφοράς. Καταλαβαίνει ότι ο πελάτης δεν έδωσε τα χρήματά του γιατί του βάραιναν την τσέπη , ενώ αν ήθελε μόνο ένα διεκπεραιωτικό γαμήσι , υπάρχει και η Φυλής ... Μακάρι οι μισές να της έμοιαζαν σε αυτό. Προσπαθεί και καταφέρνει να σε κάνει να φύγεις ευχαριστημένος. Πολύ καλή πίπα , υπομονετική και ευχάριστη σε όλες τις στάσεις , δε χαλάει χατίρια...! Δεν πρόλαβα το μασάζ γιατί όλο το μισάωρο η κοπέλα έδινε ρέστα με στησίματα και γλειψίματα και ευτυχώς που ήμουν σε τέτοια κατάσταση που άργησα τόσο να τελειώσω. Αν δεν είχα περιορισμό στη βαθμολογία θα έβαζα: Εμφάνιση 7,5 Συμμετοχή/διάθεση 10 Χώρος 8,5 Τσατσά 10 Πάρκινγκ ... Κυψέλη Απόδοση/Τιμή 9 Τελικό Συμπέρασμα: Η εμφάνισή της θυμίζει περισσότερο μη επαγγελματία. Έχω περάσει και καλύτερα με άλλες κοπέλες λόγω γούστων και χημείας μάλλον.Εκεί που κερδίζει όμως με άνεση την παρτίδα και υπερκαλύπτει το όποιο χαμένο έδαφος , είναι στην υποδειγματική -επαναλαμβάνω- συμπεριφορά και συμμετοχή! Συμβουλεύω όποιον δεν την έχει δοκιμάσει να πάει και θα περάσει από καλά ως υπέροχα , ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του. Δεν είναι φαινόμενο αλλά είναι αρκετά ως πολύ καλή.

Λίγο άσχετο , δε νομίζω να είναι ρωσίδα ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού