Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
Sex Studio 305010
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Γράφω ετεροχρονισμένα για την εμπειρία μου με τη Τζένη, μιας κι είμαι νέος εδώ και την είχα επισκεφτεί τέλος Δεκεμβρίου.
Ήταν κάπως περίεργη εμπειρία και σε μεγάλο βαθμό φταίω κι ο ίδιος: Έκανα τον καουμπόη, πήγα να τη δω απογευματάκι νωρίς ενώ το ίδιο μεσημέρι είχα πηδήσει ένα ωραίο κορίτσι σε άλλο μαγαζί. Για λόγους που δεν είναι του παρόντος - αλλά κι επειδή την είχα τσεκάρει καιρό και για πρώτη φορά μου έκατσε βολικά η βάρδιά της - αποφάσισα να πάω σε δεύτερο κορίτσι την ίδια μέρα.
Τέλος πάντων, εμφανίζεται στο δωμάτιο, μετά από αρκετή αναμονή, φορώντας μόνο το στρινγκάκι της και τα αναπόφευκτα στριπτιζοπάπουτσα, έρχεται στο κρεβάτι, ξεκινάω τα χάδια και τα φιλιά στο κορμάκι της, θυμάμαι όμως ότι με σταμάτησε κάπως γρήγορα και πήρε το πουλάκι στο στόμα της.
Η πίπα μου άρεσε, ήταν παρατεταμένη ενώ χρησιμοποίησε και λαρύγγι. Κάποια στιγμή φορέσαμε σκουφάκι, την πήρα αρχικά ιεραποστολικά, μετά από κάμποσο σπρώξιμο το πουλάκι παρέμενε στο ύψος του αλλά δεν έπαιρνε μπρος για να χύσει. Όπως έγραψα και πριν, ήταν μάλλον καουμποηλίκι το δεύτερο κορίτσι την ίδια μέρα.
Γυρίζουμε πισωκολλητά, συνεχίζω με δυνατό σπρώξιμο, το πουλάκι τα ίδια. Όρθιο μεν, όχι πολύ ζωηρό για εκσπερμάτωση δε. Μέχρι που τελικά σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να παρατήσω την προσπάθεια. Δεν φάνηκε διατεθειμένη να με κάνει να χύσω με το χέρι ή το στόμα της (2-3 κορίτσια μου τα έχουν πάρει στο στόμα, κάποιες φορές που ζορίστηκα). Γενικά σε όλη τη διάρκεια του πηδήματος, έδινε την αίσθηση ότι ήταν ανόρεχτη και τυπική/διεκπαραιωτική. Σηκώθηκε και μου είπε ένα τυπικό thank you. Πήγα να την αποχαιρετίσω με ένα φιλάκι στον ώμο, έκανε ένα βήμα αριστερά και φίλησα τον αέρα.
Δεν θα την χαρακτήριζα φόλα - μιας και πιθανώς θα είχα περάσει πιο καλά μαζί της αν δεν είχα κάνει το καουμποηλίκι. Γι' αυτό και δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να την ξαναδώ κάποια στιγμή, όχι σύντομα πάντως.
Όμως πιστεύω ότι από διάθεση ήταν μάλλον μέτρια και λίγο προς τα κάτω. Έχω γνωρίσει κορίτσια με πολύ πιο θετική συμπεριφορά.
Γράφουν κάποιοι στις άλλες κριτικές ότι είναι αλβανίδα που δηλώνει πολωνέζα. Είναι βέβαια κάπως γραφικό αυτό με τις ανακρίβειες στο προφίλ των κοριτσιών. Από την άλλη όμως, αλβανίδα - και λοιπόν; Η εθνικότητα ελάχιστα έως καθόλου με απασχολεί. Το αντίθετο, μακάρι να μπορούσα να πηδήσω ένα κορίτσι από κάθε γωνιά της γης.
Αγαπάω τα κορίτσια και από την Αλβανία και από παντού, αρκεί να είναι σωστές σε αυτό που κάνουν, να μου δίνουν αυτό για το οποίο πάω να τις συναντήσω και να με κάνουν να φεύγω από το δωμάτιο ευχαριστημένος.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Jenny
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
80€
Σπουδαίος
Εγγραφή:
19 Απρ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.888
Πόντοι:
2.836
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, LYKMAN69, olddog και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού