Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401421
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
επισκεψη σημερα πρωι στο στουντιο κατα τις 11.η τσατσα ευγενικη μου εξηγησε τα προγραμματα.αν θυμαμαι επαιζε απλο 40,80 με 69,70 με ακαποτη πιπα,νομιζω εδινε και κωλο με 100 και φουλ ολα χωρις κωλο βεβαια 100.δεν σας παιρνω 100% και ορκο γιατι ημουν και βιαστικος για μια δουλεια και δεν τα προσεξα και πολυ..εδωσα 80 για γλειψιματακι και περασα.η κοπελα νορα μου την συστησαν γερμανιδα μου ειπε ξανθια,μακρουτσικο μαλλι αλλα μαζεμενο,ψηλη νταρντανα τυπικη γερμανιδοβορειοευρωοπαια δεν την ελεγες και χοντρη ομως ειχε γυμνασμενο σωμα...βυζια μεγαλα και μαλλον οπως τα κοψα φυσικα,οχι τιποτα μπαλονια,αναλογικα με το σωμα της...προκαταρκτικα πολυ δυνατα με φιλακια παντου,γλειψιμο σε ρωγες και γυμνα φιλακια και στον πουτσο ενω εγλειφε και αρχιδια...ολα αυτα πριν φορεσει την καποτα...η ιδια δε αφησε ελευθερα εξισου φιλια παντου ακομα και στο στομα,χειλη με χειλη μονο...ομως.πιπα καλη χωρις να την λες και τελεια βεβαια,το 69 λιγο αγχωτικο λογω του ογκου και των κιλων της δεν το φχαριστηθηκα τοσο και σαν να μην κατειχε καλα πως να στηθει...στο κυριως μενου σε κλασικη σταση πολυ καλη συμμετοχη με βογγητα,φωνουλες και σφιξιμο ποδιων γυρω απο την μεση και αγκαλιασμα...επισης σημειωνω ως θετικη την αρκετη ανεση χρονου σε ολα τα σκελη...δεν με αγχωσε καθολου παρολο που δεν την γνωριζα ουτε την ειχα ξαναπαρει..ο χωρος πολυ καλος και καθαρος,μπανιο με ντουζ διπλα ακριβως,πετσετες τυλιγμενες,αχρησιμοποιητες,παντοφλιτσες κλπ.καλη φαση σε γενικες γραμμες οχι κατι τελειο αλλα ουτε και πεταμενα λεφτα...εννοειται πως απο θεμα εμφανισης απευθυνεται σε ειδικα γουστα πιο νταρντανας και βορειοευρωπαικης γυναικας αλλα σε καμια περιπτωση δεν την λες παγοκολωνα...τυπικη καλη επαγγελματιας..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Νόρα
G
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού