Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 181 10
Sex Studio 174303
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το σκεφτομουνα να γραψω δευτερη φορα για τη συγγεκριμενη κοπελα αν και εχω παει μαζι της τρεις φορες μαζι με τη σημερηνη επισκεψη, χωρις να εχω καποιο ωφελος αφου ειμαι ουδετερος και αφου δωκιμαζω παντου και τα παντα αυτο το καιρο γραφω μονο και μονο για σπασιμο σε αυτους που νωμιζουν οτι με ψευτικες και παραπλανητηκες κριτικες θα τραβηξουν κοσμο στα βρωμιαρικα κωλομπουρδελα τους.

Λοιπον η σαρα αλαξε τελειως μεσα σε μια νυχτα απο τη χθεσινη κριτηκη του μουφα συναγωνιστη vourvou. με τελεια! (αν ειναι συναγωνιστης) η οποια μαλλον θα αναφερεται στη περιγραφη της τσατσας και οχι της σαρας δεν εξηγητε αλλιως σιγουρα θα πηγε στο δωματιο με τη τσατσα φενεται!

Η Σαρα οπως ολοι οπως τη ξερουμε κορμαρα με μεταξενιο δερμα μικρο αλλα θαυματουργο βυζακι και κωλαρα που σε κωλαζει! Ομορφο πρωσοπακι και παντα γελαστο κοριτσι σε κερδιζει με το που θα τη δεις στο σαλονακι.

Ο χορως κλασικος και με τηλεωραση παρακαλω στο χωρο αναμονης για τους υποψιφιους χυστες το δωματιο απο τα καθαροτερα με υγροσαπουνο και χαρτι κουζινας κρεμασμενο στο τοιχο και οχι απο εδω και απο εκει, και κλιματιζομενο δωματιο για αυξηση των επιδοσεων μας. Πηρα το 40αρι το απλο το οποιο το τιμαει μεχρι το τελευταιο ευρω, στα χαμηλα ποσα φενονται τη κουμασια ειναι ολες παρα οταν τους τα χωσεις χοντρα. Η συμπερηφορα της που δεν εχει αλαξει καθολου, ευγενικη λιγομιλη δεν αντιμηλαει και τα κανει ολα χωρις να δυσανασχετει καθολου, κοιταει να σε εξυπερετηση αφου αυτη ειναι η δουλεια της και προπαντων δε βιαζεται, καναμε τρεις κλασικες στασεις με αυτη στα 4 να με τελειωνει και να μενω για ακομη μια φορα ευχαρηστημενος.

Σαρα αν οχι λυσαρα παντως συγουρα κορμαρα και για αυτο θα την ξανατιμησω σιγουρα και για τεταρτη φορα και για οσο με περνει ακομα.

Και θα ριχνω Χ σε αυτες που δεν το αξιζουν!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια