Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 222 10
Κηφισού 30
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio
499539
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Πανέμορφη, σέξυ, επικοινωνιακή, μπορεί να κάνει έναν άντρα τούρμπο σε δευτερόλεπτα.
Όμως έχει μια κάπως ιδιόμορφη αντίληψη για την τήρηση του προγράμματος και των υπηρεσιών που πληρώνει ο επισκέπτης.
Υποθέτω ότι όταν κάποιος πληρώσει 120 ευρώ για πρόγραμμα μισής ώρας, περιμένει πρόγραμμα μισής ώρας. Όχι με το που τελειώσει στα 15 λεπτά να του πει η Ηλέκτρα "μη φύγεις, κάνω μπανάκι κι έρχομαι να μιλήσουμε" και να φύγει τρέχοντας για τον επόμενο πελάτη. Ακόμα την περιμένω να έρθει να μιλήσουμε. Κάνει αρνητική διαφήμιση και στον εαυτό της και στο μαγαζί, είμαι υπερβολικός;
Όμως έχει μια κάπως ιδιόμορφη αντίληψη για την τήρηση του προγράμματος και των υπηρεσιών που πληρώνει ο επισκέπτης.
Υποθέτω ότι όταν κάποιος πληρώσει 120 ευρώ για πρόγραμμα μισής ώρας, περιμένει πρόγραμμα μισής ώρας. Όχι με το που τελειώσει στα 15 λεπτά να του πει η Ηλέκτρα "μη φύγεις, κάνω μπανάκι κι έρχομαι να μιλήσουμε" και να φύγει τρέχοντας για τον επόμενο πελάτη. Ακόμα την περιμένω να έρθει να μιλήσουμε. Κάνει αρνητική διαφήμιση και στον εαυτό της και στο μαγαζί, είμαι υπερβολικός;
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ηλέκτρα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Στην περίπτωση αυτή όμως, γιατί η κυρία στην υποδοχή (αντιπαθώ τον όρο τσατσά) μου λέει ότι η κοπέλα προσφέρει πρόγραμμα μισής ώρας στα 120€ (το οποίο μάλιστα άλλα μαγαζιά το έχουν 100€); θα μπορούσε να μου πει ότι είναι μόνη της και είναι ώρα αιχμής και να πάρω ελεύθερο στοματικό στα 70€ και να της πω κι ευχαριστώ στο τέλος. Αντίθετα, η κοπέλα μου έκανε το πρόγραμμα των 70€ παίρνοντάς μου 120. Για ποιο λόγο έπρεπε να της δώσω 50€ φιλοδώρημα;
Προσωπικά εκτιμώ τα κορίτσια γι' αυτό που κάνουν, όμως εμείς οι μισθωτοί που δουλεύουμε στα πενηνταφεύγα μας για 7€ την ώρα, ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΣΤΕ να δώσουμε τα χρήματα που χρειάζονται για να επισκεφτούμε ένα κορίτσι σε στούντιο, δεν τα βρίσκουμε στο δρόμο. Δεν θα έπρεπε λοιπόν κι εκείνες να το σέβονται αυτό λίγο παραπάνω, όταν μάλιστα κι εμείς πηγαίνουμε για κάτι καλύτερο υποτίθεται από το βασικό πρόγραμμα;
Εσείς αν σας έκανε κάτι τέτοιο θα την ξαναπροτιμούσατε;
Εγώ προσωπικά ποτέ.