Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 44 10
Sex Studio 82968
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Διαβαζοντας τα προηγουμενα σχολια ειπα να επισκεφτω την Σαμπρινα, αν και δεν μου εκανε ιδιαιτερο κλικ βλεποντας την. Εχει βεβαια ωραιο στηθος, αλλα η φατσα της και η φωνη της θυμιζουν λιγο νταλικιερι οπως ειπε και προηγουμενος. Πηρα το προγραμμα με 60 ευρω και ισπανικο.

Προκαταρκτικα μηδεν. Οταν προσπαθησα να την χαιδεψω αρχικα, εφυγε κατευθειαν για το κρεβατι για να μου φορεσει το προφυλακτικο. Δεν ξεκιναμε καλα λεω μεσα μου, μια που τα προκαταρκτικα με ενδιαφερουν ιδιαιτερα. Παρ΄ολα αυτα η πιπα της ηταν πραγματικα υπεροχη! Μετα καναμε ισπανικο με αυτην απο κατω οπου αυτην εσφιγγε το στηθος της στον λουτσο μου, χωρις να με αφηνει να το κανω εγω. Μετρια. Οταν της ζητησα να ανεβει απο πανω, αρνηθηκε παρ' οτι δεν ειχα παρει το απλο προγραμμα.

Στο κυριως πιατο, αρχικα μ' αυτην απο κατω οπου εβγαζε πολυ ωραιες κραυγουλες και μετα απο πισω που συνεχισε στον ιδιο, απλως ικανοποιητικο, βαθμο.

Οταν ντυνοταν για να φυγει την ρωτησα απο που ειναι. Μου λεει απο την Κινα! Μπα λεω, δεν θα ακουσα καλα και την ξαναρωταω. Μου απανταει παλι απο την Κινα!! Μου ηρθε να την χαστουκισω, αλλα συγκρατηθηκα. Αγενεστατη!

Ειναι κριμα γιατι εμφανισιακα ειναι ωραιο μωρο, αλλα η ολη συμπεριφορα της ηταν απαραδεκτη. Το sex δεν ειναι μονο "βαλτον να τελειωνουμε, και εγω θα βαλω την κασσετα με τις κραυγες ηδονης", τουλαχιστον για μενα. Κοκκινη καρτα απο μενα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Σαμπρίνα
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Ιουλ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού