Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 127 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 487630
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Vfm γαμήσι πορνοσταρικο
Επίσκεψη Κυριακή της αποκριάς μετά από ποτά σε διαδοχικά μαγαζιά που έπαιζαν live φίλοι συνάδελφοι μουσικοί...Σκάω στο ίδρυμα στοχευμένα αφου εχω δει φωτο και κατά τις 3 το πρωι μπαίνω μέσα ...Ήρεμα πράγματα μηδενική κίνηση και υποδοχή από ευγενική τσα2 από Χιλή η οποία με ενημερώνει για την ιζαμπελ και κάνει ανάγνωση προγραμμάτων...Latin πάτος απίθανα σοκολατούχα βυζια ωραιο σώμα πρόσωπο σκυλέ τσιγγανοβουλγάρα στα 27 σίγουρα παραπανω που μοιαζει με κολομβιανη πορνοσταρ..Γουσταρω...Δίνω το αντίτιμο για ελεύθερο στοματικό και περνάω στο καθαρό δωμάτιο με όλα τα κομφόρ για ντουζάκι...Σκάει το καυλακι βγάζει την στριγκαρα και αρχίζει να παίζει με τους βυζους...Την γραπώνω και την γλύφω με τρέλα βάζοντας στην κυριολεξία το κεφάλι μου μέσα στους βυζους....αφού την περιποιουμαι με ξαπλώνει και αρχίζει υγρό και σχετικά βαθύ ακάποτο τσιμπουκι με φιλάκια κοπανηματα ρουφηγμα και γλώσσα ενώ δεν παρέλειψε να περιποιηθει και τα αρχίδια την γυρνάω για ισπανικό που δεν μπορούσα να μην τιμήσω αυτά τα σαλιωμένα μπομπάτα βυζιά..συνεχίζω τσιμπούκι και mouthfuck όλο μέσα στο στομα χωρίς να πνίγεται την ώρα που έβαζε δαχτυλο στον κωλο της και καυλωνα κοιτώντας απο τον καθρέφτη αυτό τον λατινοβαλκανικό πάτο...Φοράει καποτα και την γυρνάω σε ιεραποστολικο που τον τρώει ανελέητα ενώ της έχω τα πόδια στους ώμους με μικρά διαλειματα για ρουφηγμα κλιτοριδας που σπαραζε..συνέχεια με παραλλαγές και καουμπόισα την ώρα που το έχω πάρει πάνω μου και αυτή βογγάει βασανιστικά με τα βυζια της να εχουν παπαρωσει στο στομα μου και να της δαγκωνω τις σοκολατορόγες...το τέλος ερχεται με δυνατό ξεσκισμα για κάνα 10λεπτο στα 4 που την γαμάω με μανία και βγάζω μπόλικο χύσι με βογγητά ανακούφισης μέσα στο μαυρο μουνί της...αράζουμε μετά κάνουμε ένα τσιγάρο μου μιλάει για την πατρίδα της τα χομπι της και ανανεώνουμε την συνάντηση για το μέλλον όντας ξαπλωμένοι αγκαλιά...με χαιρετάει αφού κάνει κοπλιμέντα για το γαμήσι που της πρόσφερα τα μαλλιά και τα μούσια μου την ευχαριστώ για την ομορφη περιποιηση της και προσφέρω φιλάκι...κανω παλι ντουζακι και αποχωρω...Συνολική παραμονή κανά 35λεπτο μαζί με το σοσιαλ και την ευγενική τσα2 να ρωτάει αν πέρασα καλά...Αυτά για ιζαμπελακι πολύ καύλα και άριστη χημεία μεταξύ μας θα την επισκεφθώ πάλι με την πρώτη ευκαιρία όταν παίξει ξανά στο πρόγραμμα...Φυσικά όλη η συζήτηση σε αγγλικά δεν ξέρει καθόλου ελληνικά και το αντίτιμο ένα τίμιο 70αρι..Καλά γαμήσια σύντροφοι αυτά για την εμπειρία μου με το καυλοράπανο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 06, 2022
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Mounokopanas
Νέο Μέλος
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, olddog, baroc και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαρτίου, 2022
Πραγματικά, από τις φωτογραφίες που είδα, το κορίτσι "δε παίζεται"! Είναι η απόλυτη καύλα...Μούναρος, με όλη τη σημασία της λέξεως! Τράβηξα και μία "παχιά" για πάρτη της...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1