Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 324 10
Sex Studio 497110
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ύστερα από πολλούς μήνες αποχής από εξορμήσεις και λοιπά, το Παρασκευόβραδό μου έφτανε στο τέλος του με μπόλικες κάβλες... Αφού βγήκα για τα κρασάκι και τα μπινελίκα μου, κατά τις 12 παρά, στο γυρισμό για το σπίτι, μπήκα σε μούντ να πιάσω ένα ωραίο κορμί, να θωπεύσω ένα φρέσκο καβλιάρικο μουτράκι και να ταξιδέψω νοητικά στα σοκάκια της αμαρτωλής ηδονής.

Οι φωτό που μου τράβηξαν την προσοχή, με οδήγησαν στο συγκεκριμένο μαγαζί ώστε να αναζητήσω την κοπέλα που ακούει στο όνομα Τζένη. Η κοπέλα πολύ κοντά στις φωτό με υπέροχη αχλαδωτή κωλάρα για ατελείωτο χούφτωμα, στήθος υπέροχο νεανικό, τόσο σε μέγεθος, τόσο σε όψη όσο και στην αφή! Πρόσωπο γλυκό με ψεύτικες καβλιάρικες βλεφαρίδες. Μόλις την είδα στο σαλόνι το μόνο που είπα ήταν "Εννοείται! Πάμε με τη μια...". Και αρχίζουν τα ψιλοχαζογελάκια με την τσα2...

Μπαίνω δωμάτιο και φρεσκαρίζομαι. Δεν έβλεπα την ώρα να ακούσω αυτόν τον υπέροχο ήχο των πορνοτάκουνων που ολοένα γίνεται και πιο δυνατός, πλησιάζοντας το δωμάτιο! Εξητάρομαι! Ο ήχος αυτός σηματοδοτέι την ηδονή! Εγώ μόνος με τη σκέψη μου, είχα ήδη προετοιμαστεί για τη συνάντηση... Μπαίνει δωμάτιο και με βρίσκει σχεδόν ξαπλώμένο στο κρεβάτι και το πέος μου σε ημιστύση. Ευχάριστη και πρόσχαρη, πράγμα που μου έδιωξε και τις τελευταίες δεύτερες σκέψεις μου και ξεκλείδωσα εντελώς. Πάντα υπάρχει ανησυχία με τις όμορφες κοπέλες σχετικά με τη συμπεριφορά τους δυστυχώς.

Ξεκινάμε χαμούρεμα σε λαιμό, κοίταγμα στα μάτια πολύ κοντινό, χουφτώματα ο ένας στον άλλον, και εγώ να ξεκινώ να τρίβω το εργαλείο μου, πάνω στην υπέροχη απαλή επιδερμίδα της. Δεν ήθελε πολλά πολλά όμως χωρίς προφυλακτικό και έτσι δεν χάσαμε χρόνο. Περνάει με χειροπαλινρόμηση το σκούφο, πράγμα που με έφτιαξε τρελά, καθώς έδειχνε πως γούσταρε να με καβλώσει!

Εκεί λοιπόν σκύβει στα τέσσερα και αρχίσει μια ερωτική, αργή πίπα. Που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο παθιάρικη. Μπόλικες προσπάθειες να το βάλει όλο μέσα με συνοδία το χαρακτηριστικό πνήξιμο!! Υπέροχο! Ξαπλώνω και συνεχίζει την αισθησιακή της πίπα αλλά να συνδιάζουμε και παιχνίδι με τον καθρέφτη. Άλλη φάση να βλέπεις από τον καθρέφτη να σε τσιμπουκώνει μια καβλίαρα!

Στη συνέχεια με καβάλησε με πολύ μαεστρία, όχι τόσο στην τεχνική και στο ροντέο, αλλά στο συνολικό τρόπο της. Εξ άλλου δεν μπορούσε να το βάλει και τέρμα μέσα της καθώς ψιλοπονούσε. Σε αυτήν τη στάση άδειασα ό,τι σπέρμα είχα εδώ και κάτι βδομάδες μαζεμένο!

Έμεινε για λίγο από πάνω μου και αφου σιγουρεύτηκε πως άδειασα, σηκώθηκε ώστε να ετοιμαστεί. Εκεί μου είπε πως ήμουν και ο τελευταίος για απόψε και πως ήταν ψιλοκομμάτια ύστερα από 12 ώρες συνεχόμενης δουλειάς! Οκ εκεί προσπάθησα να μην ξενερώσω με τα υπαρξιακά ζητήματα, αλλά σκέφτηκα πως αν την πετύχεις και σε πιο ξεκούραστη φάση, ίσως να είναι ακόμη πιο δωτική... Ίσως... Who knows...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.382
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SotirisMin, olddog, giorgiodelafuentes2 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού