Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 79 10
Sex Studio 190497
Γενική βαθμολογία

6.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Τριημεράκι με πολλές κάβλες και αφού είχα ξεφορτώσει ήδη στην πρωινή βάρδια της Φυλής είπα να περάσω από το Σπύρου Πάτση μιας που είχα δει ότι παίζει η λατίνα Μισέλ.
Την είχα ξαναδεί στο Λιοσίων μεταμεσονύχτια βάρδια πριν 3 βδομάδες περιπού μαζί με μια Πάολα Ρωσσίδα, κατά κανόνα θα τις βρεις να είναι πάντα μαζί σε εκείνη την βάρδια.

Καταφθάνω στο βροχερό Γκάζι, παρκάρω και ξαφνικά ήχοι από το στομάχι μου να παίζουν Funky Jazz η οποία γρήγορα άλλαξε σε gore metal.
"Το Μυδοπίλαφο" λέω από μέσα μου.
Μου αρέσει το μυδοπίλαφο αρκετά, αλλά αν ήξερα ότι θα με κάνει να γυρίσω σπίτι σχεδόν άσπρος από τη συμφορά που με βρήκε δεν θα το έτρωγα. Γυρνάω σπίτι, και ένα καφέ ποτάμι ξεχύθηκε στην τουαλέτα μου. Μου είχε φύγει ένα βάρος και ήδη ένοιωθα καλύτερα, ξανά μέσα στο μπάνιο, ντύσιμο και επιστροφή στο στενό του στουντέλου.

Κατά τις 21:30 το βράδυ δεν είχε κόσμο, ένα δωμάτιο πριν από μένα. Η υπηρεσία με έβαλε να περιμένω 10 λεπτά μέχρι να μπει να καθαρίσει το δωμάτιο και να το σφουγγαρίσει. Καλό είναι που σφουγγαρίζουν με χλωρίνη, αλλά σου τρυπάει τη μύτη με το που μπαίνεις. Ξανά ντουζάκι , και αναμονή ένα δεκάλεπτο.

Ακούω τακούνια, και η πόρτα ανοίγει με ορμή, μόνο με λάκτισμα που δεν μπήκε μέσα! Μπαίνει ευδιάθετη, και μου συστήνεται γυρνώντας ταυτόχρονα να μου δείξει κωλαράκι με νάζι. Συμπαθητικό προσωπάκι αρκετά, ωραίο λεπτό κορμάκι, πολύ πολύ μικρό βυζάκι που δεν με ενοχλέι προσωπικά και ωραίο στητό κωλαράκι.Επίσης ήταν καθαρή και μύριζε ωραία. Μιλάει Ελληνικά και μπορείς να συνεννοηθείς, μου έκανε εντύπωση η προφορά της, σε προδιαθέτει ότι γνωρίζει καλά τα Ελληνικά, αλλά πάνω στο social όταν πήρα φόρα κάποια στιγμή μου είπε να τα λέω λίγο πιο σιγά για να καταλαβαίνει, αν και καταλαβαίνει εν τέλη τα μισά, γιατί δεν γνωρίζει αρκετές λέξεις. Στα βασικά όμως μπορείς να βγάλεις άκρη μια χαρά.

Για προκαταρκτικά, ήρθε από πάνω με φιλιά στο λαιμό, ανάσες στο αυτί ενώ πασπάτευε ταυτόχρονα και τον φιλαράκο ο οποίος είχε ξυπνήσει έτοιμος για δράση μετά το κακό που μας βρήκε από τo μεσημεριανό γεύμα με τα θαλασσινά. Εγώ χούφτωνα κλασσικά παντού. Φιλιά δεν επιδίωξα , ούτε και εκείνη όμως. Περνάει λάστιχο και ξεκινάει μια καλή πίπα αν και εγώ ήμουν ήδη καυλωμένος την άφησα να παίξει λίγο. Πέρασε από μόνη της και την γύρω περιοχή δύο χεράκια με την γλώσσα της.
Μου λέει "πάμε σεξ;". Της λέω να ανέβει από πάνω. Με την τρίτη κατάφερε να τον βάλει όλο μέσα, όπου άρχιζε να ανεβοκατεβαίνει για μερικά λεπτά. Της γράπωσα τα κωλομέρια και την βοήθαγα να ανεβοκατεβαίνει πιο γρήγορα.
Μετά από από λίγα λεπτά, την γυρίζω ιεραποστολικό, γιατί πήγε να μου στηθεί στα τέσσερα. Η κατάθεση έγινε έτσι, όπου στο τέλος ανέβασα tempo χωρίς να διαμαρτυρηθεί. Μέσα απο κραυγούλες και μερικά "Si, si". Έκατσε για 2 λεπτά ακόμα στο κρεββάτι, μου είπε ότι είναι 28 και κοντεύει 29 τώρα. Δεν της φαίνεται είναι η αλήθεια.

Σε γενικές γραμμές αποστειρωμένο πρόγραμμα, χωρίς βιασύνες, μέτρια προς καλή συμμετοχή, ευδιάθετη, μοσχομυριστή, δάχτυλα δεν αφήνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μισέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
20€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Helluvatime
Ανώτατος
95
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 javajis_javajis, giorgiodelafuentes2, baroc και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2022
Νομίζω μόνο ότι η μισή σου ιστορία με τα αφοδεματα είναι περιττή.
07 Μαρτίου, 2022
@baroc , Είναι ναι, αλλά μ'αρέσει να γράφω όλο το χρονικό της συνάντησης και να μην σταματάω σε 5-10 γραμμές. Την επομένη φορά δεν θα με πιάσει κόψιμο, το υπόσχομαι.
review reaction 3 papaphilips
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2