Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 59 10
Sex Studio 230016
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Εβλεπα την Λολιτα στις φωτογραφιες στο site και μου αρεσε αρκετα,δεν ειχα ομως καποια αποψη η καποια κριτικη γι'αυτην.Το συγκεκριμενο στουντιο το εχω ξαναεπισκεφθει και εχω μεινει ευχαριστημενος απο αλλες κοπελες,ετσι ενα βραδυ αποφασισα να το ξαναεπισκεφθω και να δοκιμασω την Λολιτα.
Οταν την ειδα απο κοντα ηταν οντως ευπαρουσιαστη οπως στις φωτογραφιες και τα καλα λογια σταματουν εδω.Οταν ηρθε στο δωματιο,αργησε λιγο ενω δεν ειχε αλλον πελατη πριν αλλα αυτο δεν με πειραξε,μου ζητησε να ξαπλωσω και αρχισε μια πολυ μετρια πιπα χωρις ιχνος προκαταρκτικων,απομακρυσμενη χωρις να μπορω να τηνξ αγγιξω.Ξεκιναει το πισωκολλητο χωρις να βγαζει αχνα και οταν της ζητησα να ανεβει απο πανω δυσανασχετησε και απλα ανεβηκε βαριεστημενα απο πανω,οπως καταλαβαινετε ξενερωσα και δεν μπορουσα να τελειωσω,αρχιδε να μου πεφτει και απο μονη της πηρε την πρωτοβουλια να <<βγει>> και να με ρωταει να φυγει,τοτε εγω της ειπα να μου τραβηξει μαλακια και μου τραβηξε μια μαλακια λες και ηταν δημοσιος υπαλληλος στην εφορια που πρεπει να μου τραβηξει μαλακια επειδη τον υποχρεωνει η συμβαση του.Καταφερα να τελειωσω,συκωνεται.μου δινει χαρτι,χαιρεταει και φευγει.
Δεν ξερω αν ειμαι υπερβολικος η αν ετυχε αυτη η συμπεριφορα,αν την εχει παρει καποιος κι εχει περασει καλα ας στειλει ενα σχολιο,εμενα αυτη ειναι η εμπειρια μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2022
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Α-Ω, giorgiodelafuentes2, mad_max και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Μαρτίου, 2022
Έχει γραφτεί φίλε στο νήμα των studio ότι είναι φόλα η συγκεκριμένη. Μόνο κρίμα τα λεφτά, ήρωας που τελείωσες υπό αυτές τις συνθήκες.
03 Μαρτίου, 2022
εγω τα στουντιο τα εχω χεσμενα,αρπακολατζιδικα ειναι και σε 10 λεπτα εχεις πεταξει ενα 50ρικο. ΟΜΩΣ ειχα δει τις φωτογραφιες αυτης της Λολιτας και ηταν καυλα. ειχα ψηθει να ξαναπαω στουντιο μονο γι'αυτην,αλλα τελικα δεν αξιζει μια
η γκομενα.ωραιος φιλε,σ'ευχαριστω.
03 Μαρτίου, 2022
Εχουμε γραψει οτι ειναι φολα η τυπισσα απειρες φορες,μην κανετε το λαθος και πατε μαζι της
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3