Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Sex Studio 124668
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Επίσκεψη σήμερα τις μικρές ώρες και αφού πέρασα από τα υπόλοιπα ιδρύματα της περιοχής κατέληξα στο 57. Η τσατσά με ψάρωσε καταρχήν. Μου είπε τα προγράμματα αναλυτικά οτι η κοπέλα έχει πάρα πολύ καλή συμμετοχή και μου σκάει το θεϊκό "'οσο για την εμφάνιση θα το κρίνετε εσείς". Ωχ λέω μέσα μου κμιά φόλα θα έχει. Και σκάει μύτη η Νάνσυ. Ελληνίδα αλλά τύφλα να έχουνε οι άλλες του Ανατολικού μπλόκ. Εμφάνιση πορνοστάρ. Μακ΄ρυ ξανθό μαλλί, κορμάρα ατελείωτη και αψεγάδιαστη και βύζους σιλικονάτους (τρελαίνομαι τι να κάνω) τεραστίων διαστάσεων. Σκάω τα 80 με ισπανικό sex show κλπκλπ. Η κοπέλλα αρκετά καλή στο δωμάτιο. Έχωσε τον δονητή μέσα της (ήταν ο μεγαλύτερος που έχω δει να κυκλοφορεί στα ιδρύματα) και τον έβαλε σε λιτουργία ενώ ταυτόχρονα είχε στο στόμα της τον δικό μου. Πίπα που χρήζει βελτίωσης όχι όμως τρελής, ήταν συμπαθητικιά. Μετά με καβάλησε σαν αμαζόνα και οι βύζοι της με χτυπούσαν σκαμπίλια. Στα τέσσερα όλα τα λεφτά η κοπέλα από στίσημο από συμμετοχή τα πάντα όλα. Πολύ καβλωτικές οι φωνές της κσε όλη τη διάρκεια αν και νομίζω λίγο υπερβολικές. Την επόμενη φορά θα την πάρω στο απλό γιατί θεωρώ ότι το ίδιο καλά θα περάσω χωρίς τις παραπάνω χρεώσεις για τις "καλύτερες" πηρεσίες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 31, 2009
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Υπηρεσίες
Μέλος
14
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια