Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 127 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 487668
Γενική βαθμολογία

4.1
Εμφάνιση κοπέλας

4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπερα στους συναγωνιστες.αν και χρονια μελος και ακομα πιο πολλα χρηστης του σαιτ πρωτη φορα γραφω κριτικη,αλλα μετα απο αυτο που περασα νιωθω υποχρεωμενος να προειδοποιησω..
Νωρις το απογευματακι αποφασισα να παω να δοκιμασω το στουντιο.φτανοντας ανεβηκα τα σκαλια και περασα στα ενδωτερα.περα απο μια μυρωδια μουχλας στο κλιμακοστασιο ο χωρος μεσα ηταν καθαρος.σαλοναρισμα,τιμες απο την ευγενεστατη τσατσα.2 κοριτσια στη βαρδια,πρωτη περασε η κιαρα (τσοντα η κοπελα,κορμαρα)και δευτερη η λινα,ξανθια,λιγο κοιλιτσα,βυζι μετριο λιγο πεσμενο και εκει εκανα το λαθος..την ειδα μετρια,λεω θα καταβαλει προσπαθεια η κοπελα ,ας τη δοκιμασω..
Υποψιν,50€ το απλο συν 20€ το ελευθερο στοματικο.δινω 100€ και μπαινω για ντουζακι.
Και ξεκιναμε...μπαινει μεσα η κοπελα κρατωντας τα ρεστα,κανω κινηση να μου τα δωσει ,με αγνοει ,της λεω "θα μου τα δωσεις;" και αυτη τα ακουμπαει στο κομοδινο.οκ λεω τα αφηνει εκει πας και παιξει κανα εξτρα,κανενα προβλημα,γενικα εχω πολυ χαμηλες απαιτησεις,αν με καυλωσεις παρτα μου ολα αν μπορεις..μου λεει θες μασαζακι;αμε λεω και ξαπλωνω..ουτε καν,απλα με ακουμπησε με τα χερια της σα να ηθελε να με γιατρεψει με την ενεργεια του τσι για ουτε ενα λεπτο και μου λεει γυρνα.οκ λεω παλι,δεν ηρθα εδω για μασαζ.
Γυρναω ανασκελα και ξεκιναει να μου τριβει λιγο τα βυζια στο πουτσο και ξεκιναει τη πιπα.τιποτα ιδιαιτερο.μετα απο περιπου δυο λεπτα της λεω να μου γλυψει και τ'αρχιδια οπου μου απαντησε οτι "δεν το κανω αυτο".εκει τρωω τη πρωτη μεγαλη ξενερα η οποια εγινε στερεο οταν μετα απο 30 δευτερολεπτα μου περναει καποτα σε μισοσηκωμενο πουτσο και με καβαλαει σε reverse cowgirl.κανα 2 λεπτα εντονο σφυροκοπημα με αστεια βογκητα προσπαθωντας να με κανει να τελειωσω οσο το δυνατον πιο γρηγορα και ενιωσα τη μαχη να χανεται.τη κατεβαζω και της λεω να με γλυψει λιγο οπου μου απαντησε αν θελω να με γλυψει με προφυλακτικο,εννοειται εχοντας δωσει συν 20 για ελευθερο ειπα οχι,αλλα εκει ξενερωσα τελειως.30 δευτερολεπτα γλυψιμο μετα περασμα καποτας παλι σε μισοσηκωμενο πουτσο,λιγο στα τεσσερα λιγο ανασκελα,αλλα δε το ειχα καθολου πλεον και της λεω αστο.μου λεει κατσε να στον παιξω,της λεω δεν κανεις δουλεια ετσι,οποτε με γλυφει για αλλα 30 δευτερολεπτα και μετα με ρωτησε αν τον επαιξα πριν παω.εκει λεω αστο να παει στον διαολο,μην κατσω να της πω τιποτα και τσακωθω σηκωθηκα ντυθηκα και οπου φυγει φυγει.γενικα η χειροτερη εμπειρια που εχω συνολικα απο στουντιο,ανεξαρτητες,γραφεια,κυριολεκτικα καλυτερα να τα εκαιγα τα 70€ παρα εκει που τα εδωσα.δεν τη συνιστω ουτε για πλακα,καλυτερα καθηστε τραβηξτε μαλακια με το αριστερο σας χερι στο σπιτι σας μαγκες.
Αυτα τα ολιγα,καλη συνεχεια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίνα
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Μέλος