Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363064
Γενική βαθμολογία

7.1
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Γύριζα από περιφερειακό Υμηττού και περνώντας από Κατεχάκη, είπα να περάσω από το studio το 5 να δω τι παίζει. Το παρκιν στη περιοχή (όσο είναι τα συνεργεία ανοιχτά) είναι τεράστιο πρόβλημα. Ευτυχώς για καλή μου τύχη βρήκα με τη μια.
Ανεβαίνω στον όροφο, χτυπάω κουδούνι. Μου ανοίγει μια κυριούλα και ζητάει να φορέσω μάσκα. Ευτυχώς την είχα μαζί μου. Έκατσα στο σαλόνι και περίμενα (όχι πολύ) Περνάει με ιδιαίτερη χάρη και νάζι η Λουΐζα. Δυνατό σαλονάρισμα και με έπεισε. Είχα πολύ καιρό να ξαλαφρώσω και διάλεξα το πρόγραμμα των 100 (μισή ώρα)
Περνάω στο δωμάτιο, καθαρό, με ντουζιέρα, μικρή πετσέτα και παντόφλες μιας χρήσης. Κάνω ένα φρεσκάρισμα και σε λίγα λεπτά έρχεται και η Λουΐζα. Σχετικά καλό κορμί με μικρό και στητό στήθος, χωρίς περιττά λίπη κτλ. Είχε αρκετά ταττού (σε μένα αρέσουν)
Ξεκινάει το στοματικό (όχι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά καλό) που περιλαμβάνει κι όλη τη γύρω περιοχή. Γυρίζουμε σε 69 όπου φάνηκε να της αρέσει αρκετά. Κατεβάζει υγρά και βγάζει και αναστεναγμούς (ίσως θεατρικούς, αλλά χωρίς υπερβολές)
Με έβαλε σκούφο και στήθηκε στα 4. (ωραίο θέαμα) Αντέχει στα σκληρά αλλά εγώ, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υγρών, δεν άντεξα και τα έβγαλα στο προφυλακτικό.
Σε γενικές γραμμές, δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν νομίζω να είναι vfm στα 100€. Στο απλό πρόγραμμα δεν ξέρω τι θα κάνει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως