Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χθες δεν επεζε τιποτα καλυτερο εκτος απο αυτο το νεο κορμι...αφου το ειδα εκανα μια γυρα πριν της 12 το βραδυ και ξαναγυρησα να καταθεσω στη συγγεκριμενη οπου υπηρχαν συναγωνιστες μπολικοι να περιμενουν να την δουν. μολις ελευθεροθηκε το πεδιο Πηρα το απλο 30 και κατευθηνθηκα στο δωματιο. το σεντονακι ειχε λιγο τα χαλια του αλλα και στο κομοδινο ηταν το σακουλακι απο τη καποτα του προηγουμενου, ευτηχως ειχε και καναπε και καθησα και περημενα εκει βλεποντα ενα πουτσαρα να πιπωνει μια μουναρα ...στη τηλεωραση που υπαρχει στο δωματιο μεχρι που ηρθε η κοπελα οπως μου ειπε καινουρια στο μαγαζι πρωτη μερα της,

Αννα απο τσεχια ξανθια ψιλη φορουσε ενα 12+ποντο τακουνι το οποιο δεν το εβγαλε κατα τη διαρκεια της πραξης ...φουλκαυλε! στο κωλαρακιτης φορουσε μονο κατι κροσια χρυσαφι παλι ...φουλκαυλε! και απο πανω ξωβυζη φατσα καλουτσικια βυζακι μετριο προς το μεγαλο καλοσχηματησμενο μαλακο, επιδερμιδα απαλη καθαρη λευκη σαρκα δεν πηγε φενεται διακοπες ακομα.! με καναδυο τατουαζ, κωλαρα με μεγαλη λεκανη ..γαματη? Εβγαλε τα κροσια και Μπηκε κατευθειαν στο θεμα χωρις χαδακια η πιπα της χαλια δεν τον εβαζε ολο μεσα παρα μονο το κεφαλι δεν σε γκαυλωνε οσπου μετα απο κανα 2 λεπτα σταματησε και με ρωτησε πως ηθελα. ξεκινησαμε απο κατω το μουνακι της μικρο καλο, της γυρνουσα τα ποδια οπως ηθελα χωρις να παραπονιεται και μετα απο λιγο τη γυρησα στα τεσσερα η κωλαρα της πεταχτηκε και αποκαλυπτοντας και τις δυο τρυπες εγω μπηκα σε αυτη που πληρωσα και αφου βαρεσα λιγο αρκετα και σκεφτομουνα να της πω να παμε στο καναπε αλλα δεν το εκανα οσπου τελειωσα ετσι κοιταζοντας απο τον πλαινο καθρεφτη την ολη κατασταση. Το μονο που με χαλασε και επρεπε να της το ελεγα ειναι που σε καποια στιγμη ενω βαρουσα στα τεσσερα αρχισε να μου χαιδευει τα μπαλακια για να τελειωσω ...φενετε βαρεθηκε! Κατα τα αλλα αξιζε τα λεφτα της νεα ειναι θα μαθει στη πορεια...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2009
Όνομα κοπέλας
Άννα
Karaman 7
Τιμημένος
384
Πόντοι:
11.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια