Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 34 10
Sex Studio
48482
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επίσκεψη σαββάτο 25-7-09 κατα τις 10+ το βράδυ.Ανοίγει την πόρτα η τσατσά η οποία πολύ ευγενέστατη μας παρουσίασε την Λολίτα και το πρόγραμμα το οποίο προσφέρει.Μικρή αναμονή μέχρι να ξεκινήσει το ερωτικό σόου με παρτενέρ την Λολίτα.Η Λολίτα ψηλή ξανθιά όντως milf με υπέροχα βυζιά και τρομερό κώλο στον οποίο δεν μπορεί κανείς να της αντισταθεί.Ξεκινάει το μασάζ το οποίο το κατέχει αρκετά καλά χωρίς να παιδεύει τον πελάτη.Με το που τελειώνει το μασάζ προχωράμε στο κυρίως πιάτο της βραδυάς,όπου αρχίζει να ρουφάει τον πούτσο με φοβερή μαεστρία προσφέρωντας τρομερή απόλαυση .Αφού τελειώνει με τα προκαταρκτικά περνάμε στα ενδότερα και με ρωτάει με τι στάση θέλω να ξεκινήσουμε.Της ανοίγω τα πόδια και αρχίζει το 1ο σφυροκόπημα το οποίο την τρελαίνει.Μετά συνεχίζουμε με αλλαγή στάσης όπου στήνεται στα τέσσερα και μου δίνεται η δυνατότητα να θαυμάσω τον υπέροχο κώλο της.Ξεκινάει ένας νέος κύκλος σεξ όπου ακούγονται εκατέρωθεν βρωμόλογα τα οποία με ερέθισαν στο μέγιστο βαθμό.Στην συνέχεια περάσαμε σε ενα τρομερό ισπανικό όπου ηταν όλα τα λεφτά και εκεί γίνεται η πρόταση να τελειώσω στα βυζιά της,αλλά της προτείνω να συνεχίσουμε γαιτί δεν ήμουνα έτοιμος να τελειώσω ακόμα.Η Λολίτα όλο προθυμία και χωρίς να φέρει αντίρρηση δέχτηκε και την έβαλα ξανά στα τέσσερα οπού μετά από ε΄να αρκετά δυνατό σφυροκόπημα στο μουνάκι της τελείωσα.Η όλη συμπεριφορά της Λολίτα και γενικά του ιδρύματος ήτανε άψογη και αξίζει με το παραπάνω τα χρήματα τα οποία πληρώνεις.Φυσικά θα ξαναπάω γιατί έζησα μια απίστευτη εμπειρία την οποία θέλω να επαναλάβω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 25, 2009
Όνομα κοπέλας
Λολίτα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού