Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 219 10
Sex Studio
199830
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το μεσημεράκι είχα σηκωμάρες...και το πρώτο studio πολυ μου ρθε στο μυαλό ήταν το Σπύρου Πάτση 40. Εξω είχε μια κουφόβραση...και μέσα μια δροσούλα... άλλο πράμα!!! Ακόμα μια φορά πεντακάθαρος ο χώρος, και οι καθρέφτες στο δωμάτιο βοηθάνε στην σωστή ανταπόδοση της πράξεως. Το θεματάκι με την έλλειψη νιπτήρα διορθώνεται αφου υπάρχει WC στον χώρο. Η τσατσα ευγενική και εξυπηρετική..και με οδηγει στο σαλόνι. Αφού κανονίσαμε το πρόγραμμα..πήρα το 69 και το ισπανικό με μια 70αρα. κάθισα λίγο ..και νάσου...εμφάνίζεται η Ραμόνα. Καινούριο μουνάκι...κωλάρα...ωραία βυζάκια...top model. Αυτή η κουκλα πιάνει βάρδια Δευτέρα νύχτα...11:00μμ μεχρι το πρωΐ. Δουλεύει και Κυριακή απόγευμα 5:00 - 11:00. Συνάδελφοι παραδώστε και σώστε ... αξίζει πολλά!!! Περιττό να αναφερθούμε στα κάλη της ψηλή κουκλάρα...κορμί θεϊκό, σφιχτό δέρμα, περιποίηση super. και ένα γλυκό μουνάκι..υγρό σαν παγωτό. Κάναμε τα κόλπα μας και η ευχαρίστησή μου δεν περιγράφεται..Περιμένω τώρα να μου ανάψει η διάθεση πάλι που θα είναι πολύ σύυντομα..για να σε ξαναεπισκεφτώ...Ραμόνα....ΣΟΥ'ΡΧΟΜΑΙ!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Ραμόνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού