Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 238 10
Συγγρού 144
Hot
Sex Studio
401422
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Πήγα κι εγώ να δοκιμάσω το μαγαζί.Πολύ διαφήμηση βλέπεις.Η τσατσά έτρωγε εκείνη την ώρα είχε δαγκωθεί κιόλας,ευγενική θα έλεγα.Μου ανάφερε τα προγράμματα και αφού είδα τη Χριστίνα διάλεξα το πρωκτικό σαν οπαδός του ωραίου κώλου.Ξενέρωμα μέχρι αηδίας φίλοι μου.Η ξεπέτα σε όλο της το μεγαλείο. Το δωμάτιο δεν είχε ούτε κρεμάστρα να βάλεις τα ρούχα σου ,ούτε ενα νυπτήρα να πλήνεις τα χέρια σου, ένω στο πιο σκατομπόυρδέλο είναι στον βασικό εξοπλισμό του αυτά τα πράγματα. Μπήκε λοιπόν η Χριστίνα με ρώτησε πως με λένε και αφού μου πήρε μια πίπα των 30 δευτερολέπτων και καλά τώρα , πριν καν μου σηκωθεί ξαπλώνει για να τη γαμήσω απο το μουνί.Αφού διαμαρτηρήθηκα για την κατάσταση του πούτσου μου που ήταν μισοσηκωμένος μου λέει έλα τώρα γάμησε με.Τι να κάνω προσπαθώντας να τον βάλω στο μουνί της καύλωσα τελικά.Δεν θα ήμουν μέσα της πάνω από 30 δευτερα και μου τραβιέτε γυρίζωντας τον κώλο της για να την γαμήσω από πίσω.Αφού τον βάζω για κάνα μισόλεπτο κι εκει έχυσα τελικά και τα μάζεψε κι έφυγε.΄Ολη η διαδικασία δεν κράτησε πάνω από πέντε λεπτά.Ξέχασα να σας πω ότιυπήρχαν και καραμέλες πάνω στα κομωδίνα προφανώς για να σε γλυκάνουν που πέταξες τα λεφτά σου στα σκουπίδια.Φεύγωντας η τσατσά έτρεξε να με ευχαριστήσει, 100άρικο ήταν αυτό.Γι'αυτό ρε παιδιά σας λέω λάδι μπόλικο και τηγανήτες τίποτα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 04, 2007
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού