Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 77 10
Sex Studio
79959
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Στο καφεδακι που πιναμε εγκριτοι συναγωνιστες το θεμα συζητησς λιγο-πολυ γνωστο...
Γνωστη και η καταληξη....
Στο studio της οδου Ιππωνακτος λοιπον, με την πoλυ προσχαρη υπηρεσια να μας ανοιγει την πορτα, αναγνωριζοντας ολη την τετραδα, απο την προηγουμενη προσφατη επισκεψη μας.
Πλακιτσα και απο τις δυο πλευρες μεχρι την στιγμη που εμφανιζεται η Κορινα.
Ο τυπος της γυναικας που μου αρεσει:
Ψηλη, ξανθια, σαρκωδη χειλη,γαλανοματα, πλουσια πιασηματα, μεγαλο φυσικο στηθος, γυρω στα 30.
Στα αρνητικα η λιγη κυταριτιδα, η οποια ομως δεν με εμποδισε για να περασω....
Πρωτη φορα σε δωματιο στο συγκεκριμενο studio.
Περιποιημενο, καθαρο, με aircondition, βαμενο στις αποχρωσεις του κοκκινου,αλλα χωρις νιπτηρα η καποια αλλη πηγη νερου.
Ευτυχως υπηρχαν μωρομαντηλα.
Μετα απο αρκετο χρονο αναμονης ηλθε η Κορινα.
Γελαστη, ευθδιαθετη, βγαζει το κοκκινο (επισης) baby doll που φορουσε, για να αποκαλυφθουν τα υπεροχα φυσικα στηθη της.
Εκει επικεντρωθηκαμε για αρχη.Πηρε τα χερια μου και τα εβαλε στα μασταρια της χαιδευοντας με παραλληλα στο στηθος, σε ενα ανευ προηγουμενου τριψημο και απο τις δυο πλευρες..
Το ολο σκηνικο κρατησε αρκετη ωρα για να γινει η ανορθωση.
Ισπανικη, αρκετα καλη, η οποια συνοδευοταν απο αναστεναγμους αρκετα αληθοφανης απο μερους της.
Μηδενικα προκατρκτικα, με λιγα πεταχτα γλυψιματα στο στηθος μου, και στοματικο. Καλο, χωρις να ασχοληθει με την γυρω περιοχη. Παντως ηταν αρλετα καλη, βαθια, χωρις χερια, υγρη και απολαυστικη.
Με δικη της πρωτοβουλια ηλθε απο πανω μου.
Δυνατη ιππασια,καρεκλατο, ιεραποστολικο και στα 4 ηταν το menu για το sex.
Σε ολη την διαδικασια, εντονα αληθοφανης εκφρασεις ηδονης στο προσωπο της, με πολυ προκλητικο δαγκωμα των χειλιων της και δεκτικη σε πεταχτα φιλια και γλυψιματα απο μερους μου στον λαιμο, το στηθος και τα αυτια της.
Πριν φυγει κουβεντα στα Αγγλικα, μιας και Ελληνικα δεν ξερει τοσο καλα.
Μιλησαμε για την πατριδα της την Γερμανια, τις δικοπες, τα τατουαζ που εχει στην πλατη της σε πολυ φιλικη ατμοσφαιρα.
Βγαινοντας η υπηρεσια, με πολυ ωραιο στυλ ομολογουμενως με ρωτησε πως περασα και ξεπροβοδισε ολη την παρεα στην εξοδο, συνεχιζοντας να μας πειραζει, οπως εκανε και στο ξεκινημα της επισκεψης μας....
Καλη εμπειρια, ειδικα για οσους αρεσουν οι ζουμερες γυναικες.
Μια κλασικη ΒορειοΕυρωπαια νταρντανα,σαν αυτες που βλεπουμε στα νησια μας, που εχει περιθωρια βελτιωσης.
Και ετσι ομως περνας μαζι της αρκετα καλα. θα την βρειτε μονο Τεταρτη και Πεμπη στο εν λογω studio.
Απο τον Σεπτεμβριο θα πυκνωσει τις εμφανισεις της.
Μια επισκεψη αξιζει.
Γνωστη και η καταληξη....
Στο studio της οδου Ιππωνακτος λοιπον, με την πoλυ προσχαρη υπηρεσια να μας ανοιγει την πορτα, αναγνωριζοντας ολη την τετραδα, απο την προηγουμενη προσφατη επισκεψη μας.
Πλακιτσα και απο τις δυο πλευρες μεχρι την στιγμη που εμφανιζεται η Κορινα.
Ο τυπος της γυναικας που μου αρεσει:
Ψηλη, ξανθια, σαρκωδη χειλη,γαλανοματα, πλουσια πιασηματα, μεγαλο φυσικο στηθος, γυρω στα 30.
Στα αρνητικα η λιγη κυταριτιδα, η οποια ομως δεν με εμποδισε για να περασω....
Πρωτη φορα σε δωματιο στο συγκεκριμενο studio.
Περιποιημενο, καθαρο, με aircondition, βαμενο στις αποχρωσεις του κοκκινου,αλλα χωρις νιπτηρα η καποια αλλη πηγη νερου.
Ευτυχως υπηρχαν μωρομαντηλα.
Μετα απο αρκετο χρονο αναμονης ηλθε η Κορινα.
Γελαστη, ευθδιαθετη, βγαζει το κοκκινο (επισης) baby doll που φορουσε, για να αποκαλυφθουν τα υπεροχα φυσικα στηθη της.
Εκει επικεντρωθηκαμε για αρχη.Πηρε τα χερια μου και τα εβαλε στα μασταρια της χαιδευοντας με παραλληλα στο στηθος, σε ενα ανευ προηγουμενου τριψημο και απο τις δυο πλευρες..
Το ολο σκηνικο κρατησε αρκετη ωρα για να γινει η ανορθωση.
Ισπανικη, αρκετα καλη, η οποια συνοδευοταν απο αναστεναγμους αρκετα αληθοφανης απο μερους της.
Μηδενικα προκατρκτικα, με λιγα πεταχτα γλυψιματα στο στηθος μου, και στοματικο. Καλο, χωρις να ασχοληθει με την γυρω περιοχη. Παντως ηταν αρλετα καλη, βαθια, χωρις χερια, υγρη και απολαυστικη.
Με δικη της πρωτοβουλια ηλθε απο πανω μου.
Δυνατη ιππασια,καρεκλατο, ιεραποστολικο και στα 4 ηταν το menu για το sex.
Σε ολη την διαδικασια, εντονα αληθοφανης εκφρασεις ηδονης στο προσωπο της, με πολυ προκλητικο δαγκωμα των χειλιων της και δεκτικη σε πεταχτα φιλια και γλυψιματα απο μερους μου στον λαιμο, το στηθος και τα αυτια της.
Πριν φυγει κουβεντα στα Αγγλικα, μιας και Ελληνικα δεν ξερει τοσο καλα.
Μιλησαμε για την πατριδα της την Γερμανια, τις δικοπες, τα τατουαζ που εχει στην πλατη της σε πολυ φιλικη ατμοσφαιρα.
Βγαινοντας η υπηρεσια, με πολυ ωραιο στυλ ομολογουμενως με ρωτησε πως περασα και ξεπροβοδισε ολη την παρεα στην εξοδο, συνεχιζοντας να μας πειραζει, οπως εκανε και στο ξεκινημα της επισκεψης μας....
Καλη εμπειρια, ειδικα για οσους αρεσουν οι ζουμερες γυναικες.
Μια κλασικη ΒορειοΕυρωπαια νταρντανα,σαν αυτες που βλεπουμε στα νησια μας, που εχει περιθωρια βελτιωσης.
Και ετσι ομως περνας μαζι της αρκετα καλα. θα την βρειτε μονο Τεταρτη και Πεμπη στο εν λογω studio.
Απο τον Σεπτεμβριο θα πυκνωσει τις εμφανισεις της.
Μια επισκεψη αξιζει.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού