Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 218 10
Sex Studio 323863
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Ενα βροχερό βράδυ πρίν λίγες ημέρες ξεκίνησα καυλωμένος για το Κ5 με σκοπό να πηδήξω την Αλεξάνδρα. Αντίθετα με ότι έγραφε το πρόγραμμα στις ιστοσελίδες η Αλεξάνδρα δεν δούλευε κι έτσι άλλαξα προορισμό και κατευθήνθηκα στο Β46 που δούλευε μια Τζένη νεαρή από την Πολωνία και η Ζενια.Ρώτησα την τσατσά εάν μπορούσα να έχω το πρόγραμμα 69 στην τιμή του απλού, εκείνη μου είπε να περιμένω στο σαλόνι για να ρωτήσει. Έκανε πως μίλαγε με την Τζένη κι ύστερα απο λίγο βγήκε έξω και μου είπε την φράση “μου χρωστάς”..'χαρη εννοούσε, ότι δηλαδή έπεισε την Τζένη να δεχτεί πρόγραμμα 69 στην τιμή των 50 €. Σε αυτό το σημείο να πω οτι παλιότερα έχω περάσει σε αυτό το στούντιο σε πρόγραμμα μασάζ στην τιμή των 50 €, δηλαδή δέχονταν παζάρια στην υπηρεσία.
Πήγα στο κάτω δωμάτιο και περίμενα την Τζένη. Η Τζένη είναι μια νεαρά ψηλή κοπέλα που δεν μιλάει καθόλου ελληνικα παρά λίγα αγγλικά. Εχει απαλό και λείο δέρμα και σε σύγκριση με τις φωτογραφίες έχει περισσότερα κιλά. Ξεκίνησε τα προκαταρκτικά με μια κλασσική πίπα με προφυλακτικό κι ύστερα από λίγο της είπα “I want to lick youw ashhole”...μου απάντησε “ It is more”! Σε αυτό το σημείο αντιλήφθηκα ότι είχα πέσει θύμα απάτης από την τσαστά η οποία δεν διαπραγματεύτηκε κάτι με την πουτάνα και με εξαπάτησε για να περάσω. Φεύγωντας της είπα ότι τελικά δεν μου έκανε πρόγραμμα 69 η Τζένη κι εκείνη μου έδωσε μια μαλακισμένη απάντηση. Το καλό της υπόθεσης είναι πως η Τζένη στήθηκε πολύ στα τέσσερα με αποτέλεσμα να ταιριάζουν τα σώματα μας και να επιτυγχάνω μια βαθεία διείσδυση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Jenny
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι