Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1019 10
Sex Studio 834301
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη Δευτέρα 20 Ιουλίου ώρα 2:30 μετά τα μεσάνυχτα, νυχτερινή βάρδια η Εύα. Οι τιμές: 40 απλό, 50 μασάζ & απλό, 60 αυταρχικό, 70 sex show, 90 πρωκτικό & 100 όλα. Η Εύα είναι Ελληνίδα, 20κάτι ετών, μελαχροινή, καβλιάρικη φατσούλα, ΦΟΒΕΡΟ φυσικό 4άρι βυζί αφρός, κώλος πολύ καλός, σώμα με τρελά πιασίματα & λίγη κοιλίτσα πράγμα το οποίο εμένα προσωπικά μ' αρέσει πολύ. Εμφανισιακά σχεδόν φτυστή η πορνοστάρ Stephanie Wylde, πρόσωπο & σώμα (για όσους ξέρουν). Πάμε στις υπηρεσίες τώρα. Κατ' αρχάς επαγγελματισμός στο full. Χώρος ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ, σαν να είσαι σπίτι σου, μέσα & έξω όπως ανέφερε & ο συναγωνιστής XCRUISER, η τσατσά ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ προσφέρει & ποτό αν θες. Περίμενα την Εύα αρκετή ώρα, καθώς παρά τη νεκρή μέρα & ώρα όταν πήγα η Εύα είχε πελάτη, ένας περίμενε & με το που κάθησα εμφανίστηκαν άλλοι 3 (!!!) & περίμεναν στο σαλόνι. Παρ' όλ' αυτά, ο επαγγελματισμός αυτής της κοπέλας με αποζημίωσε & με το παραπάνω. Αφού ζήτησε τρεις φορές συγγνώμη για την καθυστέρηση, έπιασε κουβεντούλα & μου δήλωσε εξ' αρχής ότι έχω στη διάθεσή μου όσο χρόνο θελήσω... Πολύ φιλική, καθόλου βιαστική, άρχισε με χάδια, φιλιά & γλειψίματα σε όλο το σώμα & συνέχισε με μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ & ΑΧΟΡΤΑΓΗ πίπα, γλείφει & τ' αρχίδια & δε σταματάει αν δεν της το ζητήσεις! Παράλληλα ισπανικό με αυτή από πάνω, από κάτω & καθιστή, πίπα ξανά & ξανά & όταν ήρθε η ώρα την πήρα ιεραποστολικό, στα τέσσερα, αυτή από πάνω όπου μπορούσα να χουφτώνω τις άψογες βυζάρες της & πλάι, όλα αυτά αδιαμαρτύρητα & να μου λέει συνέχεια "Αν δε σ' αρέσει κάτι να μου το πεις". Μόνο μειονέκτημα ότι το μουνί της δεν είναι σφιχτό, αλλά όταν την πήρα στα τέσσερα μετάνιωσα την ώρα & τη στιγμή που δεν πλήρωσα & για κώλο... Τελείωσα με αυτή από πάνω να μου παίρνει πίπα, να μου τον τρίβει με τα βυζιά της & να μου τον παίζει αχόρταγα... Φιλάκι στο τέλος απ' την Εύα, ντύθηκα & έφυγα, Εύα αξία!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 20, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Womanaholic
Ανώτερος
86
Πόντοι:
5.015
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 @.Dod0s