Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 66 10
Sex Studio
125770
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Λοιπόν όπως έχει γραφτεί και στο παρελθόν πρόκειται για μια gilf μιας και είναι κοντά στα 50 σίγουρα αλλά το πρόσωπο της πολύ ωραίο , στο κορμί είναι αρκετά αδύνατη με νερουλά βυζάκια μακριά ξανθά μαλλιά αυτή δηλαδή πριν 20 χρόνια περπάταγε και έτριζε η γής πιστεύω .Είναι η δεύτερη φορά που περνάω μαζί της και οι δύο είχαν απόλυτη επιτυχία φιλιά προκαταρτικά καλό αρκετά τσιμπούκι είτε με χέρι είτε χωρίς .
Τώρα στο αγώνα όπως είπα καλή πίπα καλό γλύψιμο στα παπάρια πέρασμα καπότας και καβάλημα απο μόνη της σαν να την είχα γκόμενα σε όλη την διάρκεια φιλιά κλπ δεν ξέρω εάν δίνει τόσα με όλους και πως συμπεριφερεται στο θέμα της θέρμης που θα βγάζει με τους άλλους πελάτες αλλά το σεξ που έκανα και τις δύο φορές μαζί της την πρώτη για 30 την δεύτερη για 40 ήταν πολύ καλά .
Τώρα για το που θα την βρείτε την παίζουν μπάλα είτε εδώ είτε στο venus, venus2
Αυτά απο μένα
Τώρα στο αγώνα όπως είπα καλή πίπα καλό γλύψιμο στα παπάρια πέρασμα καπότας και καβάλημα απο μόνη της σαν να την είχα γκόμενα σε όλη την διάρκεια φιλιά κλπ δεν ξέρω εάν δίνει τόσα με όλους και πως συμπεριφερεται στο θέμα της θέρμης που θα βγάζει με τους άλλους πελάτες αλλά το σεξ που έκανα και τις δύο φορές μαζί της την πρώτη για 30 την δεύτερη για 40 ήταν πολύ καλά .
Τώρα για το που θα την βρείτε την παίζουν μπάλα είτε εδώ είτε στο venus, venus2
Αυτά απο μένα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σουζάνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Νοεμβρίου, 2021
Η εμπειρία μου αρκετών χρόνων στις συναναστροφές μου με τις κοπέλες των σπιτιών, μου έδειξε ένα σημαντικό πράγμα: Ποτέ, να μην υποτιμούμε τις κοπέλες που είναι λίγο μεγαλύτερες στην ηλικία: Απεναντίας, τα θετικά στοιχεία υπερτερούν των αρνητικών σε σύγκριση με αυτά νεώτερων κοριτσιών. Το ενδιαφέρον που θα σου δείξουν, η αποστολή που έχουν να περάσεις καλά μαζί τους, η καθόλου διάθεση για ξεπέτα, η αίσθηση που σου μεταφέρουν σαν να βρίσκεσαι με τη κοπέλα σου, σου δίνει όλα τα εχέγγυα που απαιτούνται προκειμένου να περάσει κάποιος καλά μαζί τους και να μη κλάψει τα λεφτά του, όπως συνήθως (όχι κατά κόρον) συμβαίνει με τις κοπέλες πολύ μικρότερης ηλικίας, που ειδικά, ορισμένες απ' αυτές δε κάνουν για το συγκεκριμένο επάγγελμα...
D
dorcel
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1