Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Χθεσινή επίσκεψη στην Αγάπη. Είναι όμορφο μωρό (κυριολεκτικά μωρό), φατσούλα γλυκια με ωραιο σωμα, με λιγα πιασιματα και ωραιο κωλαρακι. Η ευγενικη υπηρεσία μου είπε τα προγράμματα και διάλεξα εκείνο τον 60 ευρώ με 69. Στο δωμάτιο η ατμόσφαιρα εξαιρετική. Δροσιά από το αιρ κοντισιον, νιπτήρας και καθρεπτες για να συλλαμβάνω κάθε φάση!
Ήρθε στο δωματιο το μωρο και αφού με χαιρετισε μου έπιασε λίγη κουβέντα...μετά αρχισε τα ερεθιστικά της χαδια και οταν ετοιμαστηκε το εργαλειο φόρεσε ομπρέλα! Της ζητησα κατευθειαν 69 και δεν αρνήθηκε. Πολύ καθαρό νιμου με απιστευτες χειλάρες. Η πίπα της πολυ καλη και υγρή. Στο σεξ ξεκινησε με ιεραποστολικο για να τελειώσω σε πισωκολλητο οπου χαζευα την θεα των βυζιών της απο τους καθρεπτες. Πολυ καλό κωλαράκι με σωστες αναλογίες και καταλληλο για μερικα σκαμπιλακια, όπως και εγινε! Μετα το τελος εκατσε λιγο διπλα μου, ειπαμε δυο κουβεντουλες και με αποχαιρέτησε με ενα χαμογελο!
Η Αγάπη σίγουρα κατατασεται στα GFE και νομίζω ότι είναι απο τα πολύ καλα κομμάτια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 19, 2009
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Υπηρεσίες
Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια