Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 86 10
Sex Studio 111439
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σήμερα Σάββατο 18 Ιουλίου (δεν μπορώ να βάλω ημερομηνία) επισκέφτηκα επιτέλους την Ταμάρα . Και λεω επιτέλους γιατί το σχεδίαζα καιρό αλλά όλο κάτι τύχαινε... Το στούντιο δεν είναι και εύκολα προσβάσιμο αλλά τέλος πάντων. Χαλάλι... Πήρα το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ. Η Ταμάρα είναι ένα αξιόλογο μιλφ. Ψηλή , με κοντό ξανθό μαλλάκι . Και στρογγυλό προσωπάκι , με έντονα τα ρωσικά χαρακτηριστικά. Γύρω στα 35-40 την κόβω. Η γυναίκα μου έβγαζε μια αρχοντιά . Μια αριστοκρατία. Έχει ΚΟΡΜΑΡΑ απίστευτη. Μιλάμε για κορμάρα έτσι? Όχι αστεία... Και απίστευτη βυζάρα. Μιλάμε ΤΟ τούμπανο. Δεν πρόσεξα αν είναι φτιαχτό ,προφανώς θα είναι. Κάτι ρογάρες σαν χουρμάδες! Ξεκίνησε με καλά χάδια και φιλιά σε όλο το σώμα. Μετά έβαλε το προφυλακτικό και έκανε μια ωραία πίπα , χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τα μπαλάκια . Ήμουνα ήδη υπερφτιαγμένος οπότε την έβαλα ανάσκελα και την γάμησα ανελέητα. Τέλειωσα μέσα της με εκείνη να με φιλάει και να λέει ατάκες του στυλ "Σκίσε με , γάμα με " κλπ.

Α, ξέχασα να πω ότι όταν την έβαλα ανάσκελα και πριν αρχίσω το φίκι-φίκι ,θυμήθηκα ότι έχω ακούσει ότι κατέχει το foot fetish. Ε, είπα να το δοκιμάσω και αυτό μιας και ήρθα. Αμαρτία είναι να πας στην Ταμάρα χωρίς να δοκιμάσεις τη ...σπεσιαλιτέ της. Είναι σαν να πας στην Κέρκυρα και να μη φας παστιτσάδα ή σαν να επισκεφτείς την Μαρίκα Μητσοτάκη και να μη φας ντολμαδάκια. Λέει ? Δε λέει... Η γυναίκα επιβεβαίωσε τις κριτικές. Το κατέχει το σπορ .Έχει απίστευτα πόδια , ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ και κάνει καλά τη δουλειά της. Αφού μου άρεσε και εμένα που δεν το συνηθιζω αυτό το φετίχ

Στα αρνητικά της υπόθεσης το πρόγραμμα 69 που κόστιχε 70 ευρώ . Αν έκανε 60 ευρώ θα έπαιρνα αυτό το πρόγραμμα , αλλά 70 ευρώ δεν δίνω. Το κατάστημα λοιπόν έχασε 10 ευρώ. Οι υψηλές τιμές κάνουν ζημιά πιστεύω . Επίσης, πρόσεξα ότι η Ταμάρα είχε μια υπόννοια βιασύνης. Ίσως αυτό να οφειλόταν στο ότι είχε κόσμο στο σαλόνι ή στο ότι με το που μπήκα στο δωμάτιο ήμουνα πύραυλος και έτοιμος να ρίξω το υγρό μου πυρ. Οπότε ούτως ή άλλως δεν θα κρατούσα πολύ. Πάντως ήταν πάρα πολύ πρόθυμη χωρίς να δυσανασχετεί στις υποδείξεις μου

Σίγουρα θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 18, 2009
Όνομα κοπέλας
Ταμάρα
Τιμημένος
198
Πόντοι:
2.950
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια