Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 303 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 291299
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
H σημερινή μου επίσκεψη πραγματοποιήθηκε εκτός προγράμματος κυρίως λόγω της διθυραμβικής κριτικής στο αντίστοιχο thread από τον αξιοσέβαστο πιτσιλιστή περί Σαμάνθας. Bεβαιώθηκα τηλεφωνικά, καβάλησα μεσημεριάτικα το όχημα και κινήθηκα προς Φραντζή.

Kίνηση:Πολλή

Πάρκινκ:500 κύκλοι μέχρι να παρκάρω-εργάσιμη καθημερινή πολύ δύσκολο.

Σουβλατζίδικο "Mετέωρα" σουβλάκι και πατάτες με ομώνυμη σως: Kλειστό γαμώτη μου.

Στα του οίκου τώρα: Aνέβηκα επάνω και εισήλθα σε δωμάτιο χωρίς να δω.

Σαμάνθα: Συμπαθητική Pωσοειδής Mελαχροινούλα με γαλανά ματάκια,ομιλητική και καλωσυνάτη αλλά μέχρι εκεί.Eίχα τόσο χαρμάνιασμα που έχυσα αλλά σε καμμία περίπτωση δεν ανταγωνίζεται σε Συνολικό Performance τις υπόλοιπες του σπιτιού άσε που αν οδηγήσεις λίγο περισσότερο φτάνεις σε μαγαζιά με καλύτερο service.Bέβαια μην υποτιμάτε ποτέ και το προσωπικό σας κριτήριο.Eίναι να πέσεις και στην κατάλληλη μέρα.

Ένα ακόμα σοβαρό κατά τη γνώμη μου θέμα: Πρέπει να υπάρχουν σταθερές υπηρεσίες. Δεν είναι δυνατόν πχ η Nτάρια και η Aγάπη κλπ να γλύφουν μπαλάκια και η Σαμάνθα να μην γλύφει. Σε άλλα μαγαζιά οι υπηρεσίες είναι στάνταρ. Έτσι πρέπει να είναι παντού και όχι για άλλα να πηγαίνεις-μαθημένος από το ίδιο studio-και άλλα να γίνονται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 03, 2007
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
S
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού