Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 56 10
Sex Studio 128921
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Λιζα ειναι μια εμφανισιμη λεπτη καστανοξανθη ρωσιδα, μιλαει καλα αγγλικα, προσπαθει στο σεξ, αλλα γενικοτερα στη συμπεριφορα της μου φανηκε μαζεμενη. Σαν να παταγε φρενο συχνα. Δεν ηταν ασχημο, θα ελεγα πιο πολυ οτι μου κεντρισε το ενδιαφερον. Οι φωτος της ειναι αντιπροσωπευτικες, ο κωλος της ειναι πεταχτος προς τα πισω και οχι προς το πλαι, τελειος στο ματι αλλα και στο χερι. Το στηθος οχι και η καλυτερη δουλεια, αλλα ωραιο.
Περασα με αυταρχικο και ηρθε μεσα πριν κανω το μπανιο μου για να βαλει μουσικη. Μετα εφυγε κι επεστρεψε οταν ημουν ετοιμος. Ηρθε κοντα μου και ειχαμε αγκαλιτσες και πεταχτα φιλακια. Με τα χαδακια αφαιρεθηκαν τα εσωρουχα και αρχισα να εξερευνω πριν πεσω για ποδολαγνεια. Τα ποδια της ειναι πολυ περιποιημενα για κοπελα στουντιο, ομορφα και καθαρα. Οι γαμπες και τα μπουτια της επισης γυμνασμενα και σεξι. Ειναι καπως μαυρισμενη και της παει. Γενικοτερα ακολουθουσε σε οτι ζητησα, καναμε ποδολαγνεια με αυτην ορθια, εγω μπρος/πισω και να γλυφω, να γαμαω γαμπες, ηταν θετικη σε ολα.
Μετα την εβαλα να γλυψει αρχιδια. Μπηκε δυνατα, η γλωσσαρα της ειναι πολυ καλη! Στο να γλυψει κωλο εδειξε αρνητικη, αλλα τον εφτυσε προστυχα κι αρχισε το δαχτυλιασμα. Οταν με ανοιξε, εβαλε το στραπ και ξεδιπλωσε το ταλεντο της... Η κοπελα το εχει! Στο πατωμα στα τεσερα με το ποδι της λυγισμενο μπροστα μου, μετα πανω στο κρεβατι στα ισια να με πιανει και δινει, να το βγαζει και να το βαζει χωρις να το πιανει, να σπρωχνει με πολυ καλη τεχνικη. Απο πανω μου οι βυζαρες ειχαν παρει ενα λιγο παραξενο σχημα, αλλα δεν με χαλασε φυσικα. Εκει ηρθε το τελος κι αυτη αμεσως με σκουπισε, πασα με ειχε. Τα ειπαμε λιγο μετα, απ'οτι καταλαβα θα φυγει σε καμια βδομαδα...
Ελπιζω να την ξαναδω!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 24, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Προκαταρκτικά
Ναι
Υπηρεσίες
Κόστος