Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 128 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επίσκεψη 13/7/2009 στις 17.30΄. Κοπέλλα η Βαλεντίνα (γνωστή και ως Καρολίνα από το παρελθόν). Αναμονή μικρή μιά και το σχετικό μαγαζί είναι πιο άνετο και δεν έχει πολύ κόσμο (σχετικά με τα άλλα 2 που δουλεύει η Βαλεντίνα - Δροσοπούλου και Βούρβαχη). Με υποδέχεται χαρούμενη και ορεξάτη - βασικό για μένα που δεν αντέχω τα μούτρα. Σώμα - εμφάνιση έχει ξανααναφερθεί αλλά επαναλαμβάνω σύντομα. Έχει πιασίματα χωρίς όμως να έχει κυταρίτιδα, φυσικό βυζί και μεγάλο (3άρι-4άρι) και πρόσωπο που σε φτιάχνει (με μπίλια στη γλώσσα). Και αρχίζει το πρόγραμμα με γλύψιμο ασκούφωτο και ειδικά στα @@ που τελικά μου τα μούδιασε. Ακολουθεί ισπανική με λιπαντικό όπου με έκανε πύραυλο. Ξεκινάω τον αγώνα δοκιμάζοντας τις αντοχές μου. Μία αυτή από πάνω, μία εγώ σε ιεραποστολικό. Πάω να τελειώσω το καταλαβαίνει, σταματάει και αλλάζει σε πισωκολλητό. Συμμετοχή άψογη με φωνές που με φτιάχνουν. Αλλάζω στάση με τις τελευταίες μου δυνάμεις, εγώ όρθιος και αυτή στα τέσσερα πάνω στο κρεββάτι όπου και τελειώνω (επιτέλους). Ακολουθεί κουβεντούλα, χαδάκια και φιλάκια λες και είμαι με την γκόμενά μου. Κάνω ντούς και αποχωρώ κατευχαριστήμενος και σκεφτόμενος τι περισσότερο θα μπορούσα να θέλω... Βαλεντίνα, σταθερή αξία, Best value for money. C U Again Soon.

Χώρος σχετικά καθαρός - παρκάρισμα βρίσκω πάντα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Βαλεντίνα
nick9x
Ανώτερος
14
Πόντοι:
6.495
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas, mad_max